Met welke vloer van Gladzo Parket laat u uw woning stralen?

Een vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Een vloer kan uw woning groter of kleiner laten lijken. Een lichte vloer staat voor ruimtelijkheid.

Een donkere vloer brengt knusheid. Hout, Pvc en laminaat geven uw woning een natuurlijke look, terwijl tapijt of tapijttegels erg comfortabel zijn. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Kom langs bij Kooijman Interieur en laat u adviseren over alle vloeren.

Wij zijn er voor het leggen, leveren, schuren, renoveren, aanhelen en het repareren van de vloer.

Maak kennis met de uitgebreide vloerencollectie van Gladzo Parket

Een houten vloer is een vloer met karakter. Beschikbaar bij Gladzo Parket in alle denkbare aardse en hout-eigen tinten. Afgewerkt met olie, lak, was of hardwax. Afhankelijk van de keuze die u maakt, kan een houten vloer uw woning een levendige of rustgevende uitstraling geven.
Van een houten vloer heeft u jarenlang plezier.

Een pvc vloer heeft vele voordelen voor u in de aanbieding. Pvc ziet er natuurlijk uit en is onderhoudsvriendelijk. Een vloer van pvc is enorm sterk en ook nog eens waterbestendig en stil. Vloeren van pvc zijn bij Gladzo Parket te verkrijgen in heel veel verschillende realistische kleurtinten en dessins.

Het assortiment laminaat bij Gladzo Parket is werkelijk geschikt voor iedere woonstijl. Wij bieden u laminaat dat niet te onderscheiden is van echt hout. Daarnaast hebben we een collectie laminaat met het uiterlijk van tegels, leisteen, zandsteen, marmer en textiel. Met eigenschappen als stootvastheid, waterbestendigheid en krasbestendigheid gaan onze laminaatvloeren jarenlang mee.

Een bamboevloer is langdurig en intensief te gebruiken. Dit duurzame materiaal is niet kapot te krijgen. Een bamboe vloer geeft uw woning een hele natuurlijke en warme uitstraling. Wij hebben bamboevloeren in ons assortiment met een lichte of donkere uitstraling.

Wanneer u op zoek bent naar een hygiënische vloer, dan raden we u zeker een linoleumvloer aan. Vloeren van linoleum hebben bacteriostatische eigenschappen. Micro-organismen kunnen zich er niet op ontwikkelen. Linoleum is tevens slijtvast en sterk. U heeft de keuze uit vele kleuren en patronen.

Vinyl is een prima alternatief voor een échte houten of betonnen vloer. Vinyl is namelijk bijna niet van echt te onderscheiden. Een vloer van vinyl is gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor iedere ruimte van uw huis. Een vinyl vloer is duurzaam en heeft een lange levensduur.

Warm, zacht en comfortabel. Dat zijn kernwoorden die zeer zeker bij tapijt horen. Tapijt maakt van uw huis een knus thuis met een fijne akoestiek. Tapijt is bij Gladzo Parket verkrijgbaar in allerlei kleuren. Hoogpolig of laagpolig. Voor elke ruimte in uw woning hebben we een geschikt tapijt in de aanbieding.

Snel wat meer kleur en sfeer in een ruimte brengen? Dat doet u met tapijttegels. Tapijttegels zijn gemakkelijk te leggen en verkrijgbaar in diverse stoffen en in alle kleuren van de regenboog. In welk patroon legt u de tapijttegels?

Een vloerkleed is de sfeermaker in uw woning. Een vloerkleed is comfortabel en lekker warm aan uw voeten. Kiest u voor een vloerkleed met een opvallende kleur, dan wordt uw interieur daar direct een stuk vrolijker en kleurrijker van.

Wat vindt u belangrijke kenmerken van een vloer?

Ik wil een vloer van hoge kwaliteit

Voor een kwaliteitsvloer moet u bij Gladzo Parket zijn. Al onze vloeren zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij staan dan ook voor de volle honderd procent achter onze vloeren. Wij bieden u op al onze vloeren jarenlange garantie.

Ik zoek een onderhoudsvriendelijke vloer

Zoekt u een vloer die gemakkelijk te onderhouden is? Met een stofzuiger en dweil? Wij hebben diverse onderhoudsvriendelijke vloeren in ons assortiment. Vloeren die weinig onderhoud nodig hebben, zijn onder andere: laminaat, linoleum, pvc en vinyl.

Mijn vloer moet een natuurlijke uitstraling hebben

Vloeren die de uiterlijke kenmerken van hout of steen hebben, vindt u bij Gladzo Parket genoeg. Laminaat hebben wij bijvoorbeeld in allerlei houttinten in onze collectie. Onze houten vloeren collectie omvat vele natuurlijke tinten, zoals het prachtige eiken hout. We bieden u vinyl met de uitstraling van hout of steen. Pvc is te verkrijgen in een houtstructuur of betonstructuur. Een bamboe vloer uit ons assortiment heeft ook een enorm natuurlijke uitstraling.

Ik zoek een vloer die verkrijgbaar is in vele soorten en kleuren

Het vloerenassortiment van Gladzo Parket is groot en het kleurenpalet divers. Onze houten vloeren, laminaat vloeren, pvc vloeren, vinyl vloeren en bamboe vloeren zijn verkrijgbaar in vele natuurlijke hout- en steentinten. Tapijt en tapijttegels zijn er in allerlei structuren en kleuren. Van rood tot paars en van crème tot grijs. Heeft u een bepaalde kleur voor uw vloer in gedachten? Kom langs in de showroom en we helpen u verder.

Ik wil een vloer die comfortabel en warm is

Vloeren die het meest warm zijn aan uw voeten zijn tapijt en tapijttegels. Die voelen warm aan. Hoe hoger de pool, hoe fijner aan uw voeten. Bent u niet geïnteresseerd in tapijt? Kies dan voor een vinyl vloer. Dat is net iets warmer dan laminaat en enorm comfortabel. Het toevoegen van een vloerkleed is ook een uitstekend idee.

Ik zoek een vloer die te plaatsen is in combinatie met vloerverwarming

De vloerencollectie van Kooijman Interieur bestaat uit vele vloeren die te plaatsen zijn in combinatie met vloerverwarming. Waaronder pvc, laminaat, houten vloeren, vinyl, tapijt, linoleum en bamboe. Onze professionele legservice weet precies hoe ze een vloer moeten plaatsen, zodat deze genoeg warmte van de vloerverwarming doorlaat. Vraag naar de mogelijkheden op onze vloerenafdeling.

Mijn vloer moet een stille vloer zijn

Door het leggen van sommige vloeren wordt het geluidsniveau in een ruimte meteen een stuk lager. U heeft minder last van leefgeluiden, zoals tikkende hakken, de televisie, geklets en spelende kinderen. Kies voor rust in uw woning door een stille vloer in huis te leggen. Stille vloeren zijn onder andere tapijt, pvc en vinyl.

Ik wil graag een milieuvriendelijk geproduceerde (duurzame) vloer

Wilt u met uw vloer iets bijdragen aan het milieu? Kies dan voor een vloer van Gladzo Parket. De productie van onze vloeren gebeurt op een verantwoorde manier. Wij bieden u onder andere houten vloeren die geproduceerd zijn uit duurzame bronnen en linoleum vloeren die volledig samengesteld zijn uit natuurlijke grondstoffen.

Ik wens een hygiënische vloer

Een hygiënische vloer is een vloer die geschikt is voor mensen met een huisstofmijt-allergie, luchtwegproblemen of astma. Neem nu een marmoleum vloer. Die heeft bacteriostatische eigenschappen, waardoor micro-organismen geen kans krijgen zich te ontwikkelen. Een vloer van pvc is ook erg hygiënisch aangezien deze gemakkelijk schoon te houden is en te voorzien is van een antibacteriële behandeling. Met een bamboe vloer heeft u ook minder last van allergieën. Dat komt doordat bamboe een hoge vezeldichtheid heeft.

Gladzo Parket is ook uw vloerenexpert

Tijd voor een nieuwe vloer? Kom dan langs bij Gladzo Parket. 40 jaar geleden zijn wij gestart als interieurwinkel. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met de verkoop van alle soorten vloeren aan zowel bedrijven als particulieren.

U wordt vriendelijk ontvangen
In onze interieurwinkel krijgt u een vriendelijk ontvangst. Onze medewerkers hebben genoeg kennis over vloeren om u alle gewenste informatie te geven. We voorzien u graag van een prachtige nieuwe vloer.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden
U zult verrast zijn door het grote vloerenaanbod van Gladzo Parket. In de showroom hebben we alle soorten vloeren overzichtelijk voor u opgesteld. Hierdoor is het voor u gemakkelijk om alle mogelijkheden te bekijken en de structuren, patronen en kleuren met elkaar te vergelijken.

Wij leggen uw vloer er netjes in
Bent u tot een besluit gekomen? Heeft u een mooie vloer uitgekozen? Als u het belangrijk vindt dat uw vloer perfect in uw woning komt te liggen, kiest u voor de professionele legservice van Gladzo Parket. Een goed gelegde vloer van Gladzo Parket laat uw woning stralen.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.