Trapbekleding of -renovatie bij Kooijman in Woerden

Past uw huidige trap niet meer bij de rest van uw interieur? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden om uw trap opnieuw te laten bekleden.
 
Kiest u voor een moderne look? Dan kiest u voor pvc, marmoleum of hout. Wilt u liever iets behaaglijks en een materiaal wat meer geluid dempt, dan is een zacht tapijt de juiste keuze.
 
Het opnieuw bekleden van een trap vergt specialiteit en vakmanschap. Wij beschikken over stoffeerders en parketteurs die dit voor u kunnen verzorgen.
We zien u graag in de winkel om de ruime keuze aan materialen te laten zien en u te adviseren. 

Een grote collectie trappen in allerlei stijlen, materialen en kleuren

Wij bieden u gegarandeerd de mooiste collectie trappen van Nederland. Ontdek het zelf in de showroom van Kooijman Interieur.

Doe inspiratie op in onze 2212 m2 grote showroom

Uw trap renoveren of opnieuw bekleden? Het is een belangrijke en meestal lastige keuze… Een trap moet immers functioneel zijn, maar ook het esthetische aspect speelt mee. 

Weet u nog niet precies wat u graag wiltt? Kom dan sfeer proeven in de 2212 m2 grote meubelzaak in Woerden van Kooijman Interieur. Wij laten u een gevoel krijgen bij de verschillende mogelijkheden. Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder WoerdenLinschotenMontfoortOudewaterWoerdense VerlaatBodegravenKamerikUtrechtLeidsche RijnZegveldGoudaHarmelenNieuwerbrug a/d RijnBreukelenMaarssenMijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Interieuradvies bij Kooijman interieur

Onze trappen zijn op ongelooflijk veel manieren samen te stellen. Onze stylisten helpen u graag vanuit hun ervaring en actuele productkennis. Stel samen met de interieurstylist uw trap samen. U weet zeker dat u met deze hulp makkelijk de juiste keuzes maakt, en dat scheelt veel tijd en miskopen! Lees hier meer over interieuradvies (uiteraard gratis en vrijblijvend).

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.