KOOIJMAN INTERIEUR

ONZE SHOWROOM

In onze 2212 m2 grote showroom vindt u werkelijk alles op het gebied van interieur. U heeft een ruime keuze aan gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande woonartikelen. In allerlei stijlen. Van modern tot klassiek en van comfortabel tot sfeervol. En vaak ook nog eens duurzaam.

We hebben onze winkel overzichtelijk ingericht, zodat u snel vindt waar u naar op zoek bent. Doordat we onze showroom opgedeeld hebben in verschillende stijlvolle woonkamers, staat u telkens in een andere omgeving. Hierdoor doet u gegarandeerd veel inspiratie op voor uw eigen interieur.

Kom snel een kijkje nemen in de showroom van Kooijman Interieur. U creëert meteen sfeer in uw huis met de vloeren, meubelen, raamdecoratie en verlichting die u in onze showroom tegenkomt. En wilt u hulp van één van onze interieuradviseurs? Dan kan dat natuurlijk! 

KOOIJMAN INTERIEURS

ONZE COLLECTIE

We bieden u een groot aanbod aan producten die van pas komen bij het inrichten van uw woning. Onze collectie is bijzonder en zeer uitgebreid. Van design meubelen en prachtige verlichting tot verduisterende of lichtdoorlatende raambekleding en vloeren met een natuurlijke uitstraling. 

Onze merken
In onze showroom staan prachtige merken vertegenwoordigd. Meer over onze merken vindt u op deze pagina

Doordat de winkel zeer overzichtelijk ingedeeld is, vindt u toch snel waar u naar op zoek bent. We hebben bijvoorbeeld een gordijnenafdeling en een vloerenafdeling waar u kennis kunt maken met allerlei soorten raamdecoratie en vloeren.

Een vriendelijke ontvangst
Wanneer u de showroom van Kooijman Interieur betreedt, dan voelt u zich direct hartstikke welkom. U wordt altijd vriendelijk ontvangen. We bieden u graag persoonlijk een heerlijk kopje koffie of thee aan.

Een compleet assortiment
De keuze is reuze in de showroom van Kooijman Interieur. We hebben een enorm veelzijdig woonassortiment.

Een ervaring op zich
Het bezoeken van de showroom is een ervaring op zich. Op de eerste etage loopt u zo van woonkamer naar woonkamer. De ruimtes zijn volledig ingericht, inclusief accessoires. Hierdoor ziet u wat er allemaal mogelijk is op het gebied van interieurinrichting.

Inspiratie opdoen was nog nooit zo makkelijk. U ontdekt in onze showroom al snel welke meubelen, vloeren, verlichting en raamdecoratie bij elkaar passen. Neem gerust even plaats op een eetkamerstoel of loungebank om te testen of deze aan uw wensen voldoet.

Een inspirerend advies
Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Ze nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en om u van een inspirerend advies te voorzien.