Vandaag tot 17:30 uur geopend!

Bezoek De Ruime Showroom Van Kooijman Interieur

Bent u op zoek naar een houten vloer? Wilt u ervoor zorgen dat uw ramen voorzien zijn van mooie raamdecoratie? Moeten nieuwe meubels uw woonkamer opfleuren? Wilt u sfeervolle verlichting aanschaffen?

Kom snel een kijkje nemen in de showroom van Kooijman Interieur. U creëert meteen sfeer in uw huis met de vloeren, meubelen, raamdecoratie en verlichting die u in onze showroom tegenkomt.

Maak kennis met een prachtig assortiment in onze showroom

 

Er is geen betere manier om inspiratie op te doen voor uw interieur dan in de 2212 m2 grote showroom van Kooijman Interieur in Woerden. Kom snel sfeer proeven!

Een vriendelijke ontvangst
Wanneer u de showroom van Kooijman Interieur betreedt, dan voelt u zich direct hartstikke welkom.
U wordt altijd vriendelijk ontvangen. We bieden u graag persoonlijk een heerlijk kopje koffie of thee aan.

Een compleet assortiment
De keuze is reuze in de showroom van Kooijman Interieur. We hebben een enorm veelzijdig woonassortiment.

De collectie bestaat globaal uit:

  • vloeren
  • meubelen
  • raamdecoratie
  • verlichting
  • woonaccessoires

Doordat de winkel zeer overzichtelijk ingedeeld is, vindt u toch snel waar u naar op zoek bent. We hebben bijvoorbeeld een gordijnenafdeling en een vloerenafdeling waar u kennis kunt maken met allerlei soorten raamdecoratie en vloeren. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om meer te vinden over de collectie.

Een ervaring op zich
Het bezoeken van de showroom is een ervaring op zich. Op de eerste etage loopt u zo van woonkamer naar woonkamer. De ruimtes zijn volledig ingericht, inclusief accessoires. Hierdoor ziet u wat er allemaal mogelijk is op het gebied van interieurinrichting.

Inspiratie opdoen was nog nooit zo makkelijk. U ontdekt in onze showroom al snel welke meubelen, vloeren, verlichting en raamdecoratie bij elkaar passen. Neem gerust even plaats op een eetkamerstoel of loungebank om te testen of deze aan uw wensen voldoet.

Een inspirerend advies
Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Ze nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en om u van een inspirerend advies te voorzien.

Kom snel langs in de showroom van Kooijman Interieur

Wij verwelkomen u graag in de showroom van onze interieurwinkel. Onze deuren staan wagenwijd voor u open en de koffie staat voor u klaar.

Dit zijn onze openingstijden:

 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  09.30 – 17.30 uur
 Woensdag  09.30 – 17.30 uur
 Donderdag  09.30 – 17.30 uur
 Vrijdag  09.30 – 17.30 uur
 Zaterdag  09.30 – 17.00 uur
 Zondag  Gesloten


U vindt ons op het volgende adres:
Touwslagersweg 14
3449 HX Woerden