Leolux bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Leolux in onze collectie hebben. Leolux staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en vakmanschap. Dit Nederlandse merk biedt een uitgebreide collectie van zitmeubelen die zowel elegant als functioneel zijn, perfect voor elk interieur.

Het Verhaal van Leolux

Leolux is in 1934 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerd merk. In de jaren ’50 lanceerde Leolux onder leiding van de broers Jan en Ton Sanders een reeks elegante modellen die zich onderscheidden van het zware clubmeubilair van die tijd. Dit markeerde het begin van de transformatie naar een merk dat zich richt op moderne, comfortabele meubelen.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Leolux hecht veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. De meubelen worden vervaardigd in Venlo, Nederland, waarbij gebruik wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen. Dit zorgt ervoor dat de meubelen niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een lange levensduur garanderen. Elk meubelstuk wordt op bestelling gemaakt, wat bijdraagt aan de unieke kwaliteit en personalisatie van elk product​.

Design en Innovatie

Leolux werkt samen met gerenommeerde ontwerpers om meubelen te creëren die zowel innovatief als tijdloos zijn. Bekende modellen zoals de Pallone, de Parabolica en de Naila zijn voorbeelden van de creatieve en functionele ontwerpen van Leolux. De collectie omvat een breed scala aan zitmeubelen, waaronder banken, fauteuils en tafels, die allemaal zijn ontworpen met een focus op comfort en stijl​.

Ervaar Leolux bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Leolux in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van deze uitzonderlijke meubelstukken. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte meubelstuk dat aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.