KOOIJMAN INTERIEUR

ONS ATELIER

In ons gordijnatelier maken we al uw raamdecoratie op maat. 

Heeft u al een bepaald soort raamdecoratie in gedachten? Denkt u dat dit type raambekleding niet geschikt is voor uw ramen? Grote kans dat Kooijman Interieur er wel in slaagt de raamdecoratie passend te maken voor uw woning. In ons gordijnatelier maken we alle soorten raambekleding op maat. Kom langs op de raamdecoratie afdeling in onze interieurwinkel en we vertellen u alles over de mogelijkheden.

Wat ons raamdecoratie atelier zo bijzonder maakt:

  • Een eigen meet- en montageservice
  • Vakkundige en ervaren medewerkers
  • Een oplossing voor ieder raam
  • In het bezit van de nieuwste apparatuur
  • Stoffen van de meest hoogwaardige materialen

Laat raamdecoratie vakkundig en snel op maat maken voor de meest bijzondere ramen

Wat voor ramen heeft u? Rechte ramen, draairamen, kiepramen, dakramen of ronde ramen? Kooijman Interieur is in staat om voor ieder raam in uw woning raambekleding op maat te leveren. De unieke vorm van uw ramen blijft te allen tijde behouden.

Wij maken alle soorten raamdecoratie op maat in ons gordijnatelier
Bent u op zoek naar gordijnen, vitrage en vouwgordijnen? Alle raamdecoratie van Kooijman Interieur is compleet op maat te maken voor uw woning. Wij hebben onze eigen maatwerkservice. Al 10 jaar lang maken we in ons gordijnatelier allerlei soorten raamdecoratie op maat. Wij gebruiken hierbij alleen kwalitatief hoogwaardige materialen.

U vraagt, wij naaien
U bepaalt zelf van welke stof uw raamdecoratie gemaakt is en hoe transparant de stof moet zijn. U geeft aan welke kleur uw voorkeur heeft, welke plooibreedte u prefereert en welk ophangsysteem en bedieningssysteem u wenst.

We komen uw ramen opmeten en geven de juiste maten door aan ons gordijnen atelier. Vervolgens gaan de vakkundige medewerkers in ons gordijnen atelier aan het werk met het naaien van uw raambekleding naar wens.

We hangen uw op maat gemaakte raambekleding voor de ramen
Is uw op maat gemaakte raambekleding klaar om voor de ramen gehangen te worden? Dan nemen we direct contact met u op. Komt u de raamdecoratie ophalen in onze showroom? Of laat u het thuisbezorgen?

U heeft de optie om gebruik te maken van onze montageservice. We zorgen ervoor dat uw woning de juiste uitstraling krijgt en dat u jarenlang plezier heeft van uw raambekleding die perfect hangt.