Luxaflex Raamdecoratie: sfeervol en veelzijdig

Kooijman interieur heeft een breed scala aan merken; Luxaflex,  Sunway en Bece hebben u een groot assortiment raambekleding te bieden. Van lamellen en Luxaflex rolgordijnen tot duette en plissé gordijnen. Ieder met hun eigen mate van sfeer, lichtdoorlatendheid en verduistering.

In onze showroom kunt u alle mogelijkheden bekijken en nemen we de tijd voor u om u te adviseren. Kooijman Interieur heeft een eigen inmeetservice en een gordijnenatelier waar we (uw Luxaflex) raamdecoratie op maat kunnen maken.

Luxaflex raamdecoratie geeft uw woning sfeer en beschikt over allerlei andere fijne eigenschappen. Raamdecoratie kan bijvoorbeeld veel of weinig licht doorlaten of een kamer volledig verduisteren. Daarnaast heeft het vaak ook een isolerende functie. Dankzij het complete assortiment van Luxaflex is er altijd een type raamdecoratie dat aan uw wensen voldoet.

Alles van Luxaflex onder één dak

Raamdecoratie

Luxaflex gordijnen zorgen voor een mooie aankleding van uw woning en houden daarnaast kou en/of warmte tegen. Kortom, ze zijn isolerend. Luxaflex gordijnen kunnen een kamer volledig of gedeeltelijk verduisteren. We bieden u zowel transparante als verduisterende gordijnen. Het is aan u in hoeverre u privacy wenst.

Eigenschappen raamdecoratie Luxaflex

 • Zeer sfeervolle raambekleding
 • Isolerende werking
 • In vele soorten en maten verkrijgbaar
 • Privacy regulerend
 • Maatwerk mogelijk
Rolgordijnen

Een Luxaflex rolgordijn brengt heel veel ambiance in uw woonomgeving. Rolgordijnen zijn ook erg handig om de zon (gedeeltelijk) tegen te houden. Een fijne bijkomstigheid is dat ze toepasbaar zijn op nagenoeg alle ramen.

Het Luxaflex duo rolgordijn (ook wel roljaloezie Luxaflex genoemd) is erg populair bij velen, omdat een duo rolgordijn Luxaflex heel sfeervol is. Bijvoorbeeld in de woonkamer.

Een Luxaflex verduisterend rolgordijn komt goed van pas op slaapkamers omdat Luxaflex verduisterende rolgordijnen een kamer volledig donker kunnen maken.

Eigenschappen rolgordijnen Luxaflex

 • Erg modieuze raamdecoratie
 • Verduisterend of lichtdoorlatend
 • Personalisatie en maatwerk mogelijk
 • Geschikt voor nagenoeg ieder raam
 • Te verkrijgen in vele kleuren, soorten en types
Lamellen

Luxaflex lamellen stralen van vloer tot aan plafond een klassieke schoonheid uit. Het assortiment is daarentegen erg modern. Lamellen zijn namelijk te verkrijgen in vele hippe varianten. Bij Kooijman Interieur vindt u onder andere lamellen van stof, kunststof, hout en aluminium. We hebben lamellen in een verticale en een horizontale variant.

Lamellen Luxaflex kunt u in allerlei verschillende standen draaien. Ze vormen een prima zonwering en kunnen mooie schaduwtekeningen op muren creëren. U bepaalt zelf hoeveel licht er uw woning binnenkomt en hoeveel privacy u wilt hebben.

Eigenschappen lamellen Luxaflex

 • Klassieke elegantie
 • Gemakkelijk licht en privacy reguleren
 • Verticale of horizontale lamellen
 • Mooie schaduwtekeningen op de muren
 • Vele kleur- en materiaalmogelijkheden
Vouwgordijnen

Een Luxaflex vouwgordijn is zeer elegant en verkrijgbaar in allerlei varianten. U heeft de keuze uit vele fijne stoffen in verschillende structuren, met baleinen, tunnels en andere mooie ontwerpen. De mogelijkheden op het gebied van transparantie en kleuren zijn groot.

Naast de sfeer die een Luxaflex vouwgordijn in een woning oproept, is een vouwgordijn Luxaflex ook zeer praktisch. Een vouwgordijn kan namelijk heel goed dienen om fel zonlicht (gedeeltelijk) tegen te houden.

Eigenschappen vouwgordijn Luxaflex

 • Elegante raambekleding
 • Verkrijgbaar in verschillende modellen, stoffen en structuren
 • Geschikt om de zon tegen te houden
Paneelgordijnen

Luxaflex paneelgordijnen bestaan uit brede banen stof die aan de boven- en de onderkant op een gordijnrail geschoven zijn. Ze geven uw ramen een luxe en nette uitstraling. Paneelgordijnen Luxaflex zijn erg goed toepasbaar op grote ramen en openslaande deuren. Daarnaast worden ze vaak gebruikt als scheidingswand, schuifdeur en wanddecoratie.

Eigenschappen paneelgordijnen Luxaflex

 • Luxe uitstraling
 • Vele toepassingsmogelijkheden
 • Verschillende mooie dessins
Duette Shades

Luxaflex duette is raamdecoratie van een trapsgewijs gevouwen stof. De optrekkoorden zijn verwerkt in het doek. Duette is verkrijgbaar in een grote veelzijdigheid aan stoffen. U kunt kiezen voor transparante, zonwerende of verduisterende duette raamdecoratie. Doordat Luxaflex Duette Shades een hele hoge isolatiewaarde hebben, maken ze het mogelijk om energie te besparen.

Eigenschappen Luxaflex Duette Shades

 • In vele trendy kleuren, stoffen en uitvoeringen
 • Hoge isolatiewaarde en geluiddempend
 • Zelf de prachtige lichtinval regelen
 • Transparante, zonwerende en verduisterende kwaliteiten
Plissé gordijnen

Plissé gordijnen van Luxaflex zijn gemaakt van een frisse, geplooide stof die trapsgewijs gevouwen is. Dit geeft ze een treffend uiterlijk. Met plissé gordijnen heeft u heel veel controle over zonlicht dat naar binnen schijnt en over de mate van inkijk in uw woning. Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in diverse textielsoorten, in vele kleuren, met uiteenlopende mate van transparantie en in verschillende patronen.

Eigenschappen plissé gordijnen Luxaflex

 • Te verkrijgen in vele soorten en kleuren stof
 • Opvallend, sfeervol uiterlijk
 • Trendy type raamdecoratie
 • Toepasbaar op elk raam en in ieder interieur
 • Gemakkelijk invallend daglicht regelen
Silhouette

Silhouette raamdecoratie bestaat uit horizontale stoffen lamellen, zwevend tussen 2 lagen met transparante stof. Kiest u voor Luxaflex silhouette, dan neemt u de regie over het zonlicht in eigen hand. U beslist namelijk voortdurend zelf hoeveel zonlicht er uw woning binnenkomt. Silhouette is sfeervol en chique. Een mooie keuze voor uw woning.

Eigenschappen Luxaflex silhouette

 • Sfeervol en chique
 • Keuze uit vele stofsoorten
 • Diverse transparantieniveaus mogelijk
 • Kies een lamelbreedte naar wens
 • In allerlei kleurmogelijkheden verkrijgbaar

Over het merk Luxaflex

Het merk Luxaflex maakt al meer dan 60 jaar raambekleding voor al uw ramen. Joe Hunter en Henry Sonnenberg startten hun bedrijf genaamd ‘Hunter Douglas Machinery Corporation’ waarmee ze een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium ontwikkelden. Ze maakten een uniek product op het gebied van raamdecoratie: horizontale jaloezieën van aluminium. Ze introduceerden de jaloezieën onder de merknaam Luxaflex in 1951. Het product won al snel aan populariteit en is nog steeds uitermate populair. De populariteit is onder andere te danken aan de inspirerende en innovatieve ontwerpen, een eenvoudige bediening en zeer hoge kwaliteit.

Innovatieve ontwerpen
Het merk Luxaflex spant zich in om duurzame, milieuvriendelijke producten te ontwerpen. Luxaflex raamdecoratie biedt u variabele regulering van licht. De raamdecoratie isoleert kamers tegen hitte en kou en is energiebesparend. Luxaflex raambekleding beschermt meubels tegen schadelijke UV-stralen en absorbeert geluid. Kortom, op een natuurlijke manier bespaart u energie met raamdecoratie Luxaflex.

Fijne en veilige bedieningssystemen
Ook over de bedieningssystemen is goed nagedacht. Het openen en sluiten van de raamdecoratie en het omhoog en omlaag laten vallen van de raambekleding, is iedere dag weer een feestje. Daarnaast is ook aan de kleintjes gedacht. De producten van Luxaflex zijn zo kindveilig mogelijk gemaakt.

Laat Luxaflex op maat maken

Mooie Luxaflex raamdecoratie gevonden? Laat Luxaflex op maat maken, zodat het precies voor uw ramen past. Bij Kooijman Interieur doen we dit graag voor u. Onze vakkundige maatwerkservice bestaat al tien jaar en maakt alle soorten raambekleding op maat voor uw woning.

We brengen graag een bezoekje aan uw woning waar we uw ramen en kozijnen op komen meten. Vervolgens geven we de maten door aan het naaiatelier waar zij aan de slag gaan om de raambekleding passend te maken voor uw ramen.

Wanneer de raambekleding helemaal op maat gemaakt is, nemen wij contact met u op. We maken dan graag een afspraak met u wanneer we langs kunnen komen om de raamdecoratie op te hangen. Wij garanderen u een zorgvuldige montage. U bent er dan ook van verzekerd dat de Luxaflex raambekleding recht hangt en perfect werkt.

Kom langs en bekijk de opties in onze showroom

Wilt u alle mogelijkheden op het gebied van Luxaflex raamdecoratie ontdekken? Wij geven u de mogelijkheid om alle soorten Luxaflex raambekleding in diverse stoffen en kleuren met elkaar te vergelijken in onze showroom. Laat u inspireren!

Onze showroom is maar liefst 2212 m2 groot. De afdeling raamdecoratie bevindt zich op de begane grond. Om het voor u wat makkelijker te maken, hebben we alle soorten raamdecoratie voor u uitgestald. Dan ziet u precies wat de mogelijkheden op het gebied van stoffen, lichtinval en bediening zijn.

In onze showroom komt u niet alleen raamdecoratie tegen, maar nog veel meer op het gebied van interieurinrichting. Onder andere vleuren, meubels, verlichting en accessoires. U kunt een kijkje nemen in de vele huiskamers die we voor u hebben ingericht met eettafels, eetkamerstoelen, banken, wandmeubels, tv meubels, verlichting, raambekleding en diverse accessoires.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.