Nieuw behang van Kooijman in Woerden maakt van uw interieur een mooi geheel!

Wilt u uw woonkamer een totaal andere uitstraling geven? U creëert snel sfeer in huis met een nieuw behang op de wand.

Of u nu op zoek bent naar een rustige uitstraling, structuur in het behang of een drukke print, Kooijman interieur heeft stijlvol behang voor elke smaak. 

Kooijman heeft diverse stijlkamers allemaal voorzien van een eigen behang, waardoor er veel inspiratie opgedaan kan worden.

Een grote collectie behang in allerlei stijlen, materialen en kleuren

Behang is er in veel kleuren, talloze dessins en is gemaakt van diverse materialen. Van dun papierbehang tot dik vinylbehang en van een vrolijke tekeningen voor een kinderkamer tot een klassiek motief voor een traditionele inrichting, alles is mogelijk. Kooijman werkt samen met gerenommeerde behangers. U kunt het behangen volledig uit handen geven.

Kinderkamer behang

Er zijn heel veel leuke dessins om een kinderkamer te behangen. Houd hierbij wel altijd rekening met de ondergrond, want zodra een kind uitgekeken is op de kamer, is het fijn om iets over het behang heen te kunnen plakken. 

Doe inspiratie op in onze 2212 m2 grote showroom

Nieuwe meubelen voor uw huis aanschaffen? Het is een belangrijke en meestal lastige keuze om tot de aanschaf van nieuwe meubels over te gaan. Meubelen zijn immers bepalend voor de uitstraling van uw interieur en ze bepalen voor een groot deel de sfeer in uw huis.

Weet u nog niet precies welke interieurstijl u bevalt? Kom dan sfeer proeven in de 2212 m2 grote meubelzaak in Woerden van Kooijman Interieur. Wij laten u een gevoel krijgen bij de interieur meubels. Dit komt onder andere doordat we onze interieurwinkel ingedeeld hebben in verschillende woonkamers. Al onze woonkamers inspireren u met een andere woonstijl voorzien van: vloer, interieur meubels, verlichting en accessoires.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.