Woonkamer meubels van Kooijman in Woerden maken van uw interieur een plaatje!

Wilt u uw woonkamer een totaal andere uitstraling geven? U creëert sfeer in huis met (nieuwe) woonkamer meubels. Of u nu opzoek bent naar industriële meubels of landelijke meubels, Kooijman heeft stijlvolle meubels voor elke smaak. Onze meubelen zijn op diverse hoogtes en zitdieptes te verkrijgen, en in ongelooflijk veel kleuren, stoffen en natuurlijk leer samen te stellen. 

Voor design en tijdloze meubels gaat u naar Kooijman Interieur Woerden. Daar heeft u alle keuze op het het gebied van woninginrichting. Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vinden van hét meubel.

Daarnaast profiteert u van een hoog serviceniveau rondom de verkoop van kwaliteitsmeubelen van vooraanstaande merken, zoals Leolux, Spectral, Bert Plantagie en meer! Zie voor al onze merken deze pagina, of kom langs in onze showroom. De koffie staat voor u klaar.

Een grote collectie meubelen in allerlei stijlen, materialen en kleuren

Wij bieden u gegarandeerd de mooiste collectie woonkamer meubels van Nederland. Ontdek het zelf in de showroom van Kooijman Interieur.

Doe inspiratie op in onze 2212 m2 grote showroom

Nieuwe meubelen voor uw huis aanschaffen? Het is een belangrijke en meestal lastige keuze om tot de aanschaf van nieuwe meubels over te gaan. Meubelen zijn immers bepalend voor de uitstraling van uw interieur en ze bepalen voor een groot deel de sfeer in uw huis.

Weet u nog niet precies welke interieurstijl u bevalt? Kom dan sfeer proeven in de 2212 m2 grote meubelzaak in Woerden van Kooijman Interieur. Wij laten u een gevoel krijgen bij de interieur meubels. Dit komt onder andere doordat we onze interieurwinkel ingedeeld hebben in verschillende woonkamers. Al onze woonkamers inspireren u met een andere woonstijl voorzien van: vloer, interieur meubels, verlichting en accessoires.

Interieuradvies bij Kooijman interieur

Onze meubelen zijn op diverse hoogtes en zitdieptes te verkrijgen, en in ongelooflijk veel kleuren, stoffen en natuurlijk leer samen te stellen. Onze stylisten helpen u graag vanuit hun ervaring en actuele productkennis bij het combineren van producten en materialen. Stel samen met de interieurstylist uw woninginrichting samen. U weet zeker dat u met deze hulp makkelijk de juiste keuzes maakt, en dat scheelt veel tijd en miskopen! Lees hier meer over interieuradvies (uiteraard gratis en vrijblijvend).

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.