Quick-Step bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Quick-Step in onze collectie hebben. Quick-Step staat bekend om zijn innovatieve en duurzame vloeroplossingen die zowel esthetiek als functionaliteit combineren. Dit merk biedt een uitgebreide collectie van vloeren die perfect passen in elk interieur.

Het Verhaal van Quick-Step

Quick-Step begon zijn reis in 1990 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een pionier in de vloerindustrie. Het merk, onderdeel van de Unilin Group, biedt een breed scala aan vloeren, waaronder laminaat, vinyl en hout. Quick-Step staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologische vooruitgang, zoals de Uniclic-installatiesystemen, die zorgen voor eenvoudige en snelle installatie van vloeren.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Quick-Step hecht veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Het merk gebruikt milieuvriendelijke materialen en productieprocessen om vloeren te creëren die een lange levensduur hebben. Quick-Step’s producten zijn voorzien van waterbestendige technologieën, zoals NatureTEK, dat zorgt voor bescherming tegen vocht en slijtage. Bovendien worden hun vloeren ondersteund door lange garantieperiodes, wat getuigt van hun vertrouwen in de duurzaamheid van hun producten​.

Design en Innovatie

De collectie van Quick-Step omvat diverse lijnen zoals Studio, NatureTEK en Alpha Vinyl, die allemaal verschillende stijlen en afwerkingen bieden. Of u nu op zoek bent naar de luxe uitstraling van hout, de praktische voordelen van vinyl, of de veelzijdigheid van laminaat, Quick-Step heeft een oplossing die bij uw smaak en behoeften past. Hun vloeren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen het dagelijkse leven, inclusief waterbestendigheid en krasbestendigheid, waardoor ze ideaal zijn voor huishoudens met kinderen en huisdieren​.

Ervaar Quick-Step bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Quick-Step in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke vloeren. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.