Voor welke vloerverwarming kiest u?

vloerverwarming-ingeslepen-wk

Gaat u (ver)bouwen en bent u opzoek naar het beste verwarmingssysteem voor uw woning? Vloerverwarming is de meest comfortabele manier van verwarmen. Kooijman Gladzo bied u de kans om te kiezen uit de drie soorten vloerverwarming. 

Vloerverwarming is een volwaardig alternatief geworden voor verwarming met radiatoren. Vloerverwarming is niet alleen prettiger maar ook energiezuinig en ruimtebesparend.

Wat voor type vloerverwarming zoekt u om uw woning warmte te geven? Kiest u voor de traditionele vloerverwarming dat ingeslepen word in het beton. Of toch voor de zonder gas vloerverwarming, dit is door middel van elektrische matten. Mocht u niet mogen inslijpen zijn de systemen van Warp ideaal voor u. 

U vindt de keuzes bij ons in de showroom. We adviseren u graag over de verschillende soorten vloerverwarming. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

Maak kennis met de uitgebreide vloerverwarmingen van Kooijman

Door middel van het inslijpen in de bestaande afwerklaag kunnen wij uw woning in zeer korte tijd voorzien van een uiterst comfortabel en energiezuinig laag temperatuur systeem.
Met een speciale stofarme vloerfreesmachine worden de sleuven in een slakkenhuispatroon geslepen. Dit zorgt voor de best mogelijke verdeling van de warmte in de vloer. Doordat we gebruik maken van de bestaande vloer , heeft u geen verdere sloopkosten en of kosten voor de nieuwe dekvloer. Ook hoeft u geen rekening te houden met droogtijden en extra vocht in uw woning.

Elektrische vloerverwarming verwarmt een goed geïsoleerd huis gelijkmatiger, constanter en milieuvriendelijker dan met radiatoren. De gasbesparing met vloerverwarming ontstaat niet alleen door de lagere temperatuur, maar ook doordat de thermostaat één of twee graden lager kan. Dat komt doordat vloer- en wandverwarming heel constant warmte afgeeft in de vorm van aangename stralingswarmte. Dit zorgt ook voor minder tocht en meer comfort in huis.

Elektrische vloerverwarming met folie werkt heel goed in combinatie met een PVC-vloer of marmoleum, aangezien dit de warmte uit de vloer direct doorlaat naar de kamer. Bij een keuze voor laminaat, hout, of andere vaste vloerbedekking zal het verbruik iets hoger zijn.

Op wat voor ondervloer je je systeem ook wilt leggen, met WARP Systems kan ook jij genieten van vloerverwarming. Je vindt bij WARP Systems twee verschillende systemen: het natbouw systeem SpeeTile en het droogbouw systeem SpeeTherm.

Sommige onder- en afwerkvloeren kunnen alleen bij een droogbouw systeem, andere systemen gaan goed bij een natbouw systeem. En omdat we beide typen systemen hebben, gecombineerd met het feit dat ze zo licht en dun zijn, is bij ons dus vloerverwarming in elke situatie mogelijk!

Neem contact met ons op

Bij Kooijman Gladzo weten we wel raad met al uw vragen over vloerverwarming. Wilt u iets vragen over vloerverwarming ingrefreesd, het gebruik zonder gas dus doormiddel van elektrische matten of door de matten van warp?

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.