Nieuwe stalen deuren van Kooijman in Woerden zijn een mooie eyecatcher in uw interieur!

Wilt u uw woonkamer voorzien van een afscheiding? U creëert gemakkelijk openheid in huis met de toevoeging van stalen deuren. Of u nu opzoek bent naar een moderne of industriële stijl, Kooijman heeft stijlvolle stalen deuren voor elke smaak. 

Voor stalen deuren en meer gaat u naar Kooijman Interieur Woerden. Daar heeft u alle keuze op het het gebied van woninginrichting.

Daarnaast profiteert u van een hoog serviceniveau rondom de verkoop van kwaliteitsdeuren van vooraanstaande merken.

Een grote collectie stalen deuren in allerlei stijlen, materialen en kleuren

Schuifdeuren besparen veel ruimte. In een kleine kamer passen we daarom vaak stalen schuifdeuren toe. Kiest u voor een schuifdeur, dan zit deze door de rails nooit in de weg, u schuift de deur via de muur naar de zijkant toe. U kunt de kamer nóg groter laten lijken door stalen schuifdeuren te nemen met transparante ramen. 

In een grote ruimte passen draaideuren goed. Draaideuren zijn een veel gekozen optie om te gebruiken in bestaande kozijnen. Hierbij heeft u keuze uit stalen opdekdeuren of stompe deuren.

Wilt u de deur aan beide kanten kunnen openen en sluiten, dan is een taatsdeur een goede oplossing. Een stalen taatsdeur valt niet in een kozijn maar in een sparing. Hierdoor lijkt de ruimte nog groter en creëert u extra ruimte.

Doe inspiratie op in onze 2212 m2 grote showroom

Nieuwe meubelen voor uw huis aanschaffen? Het is een belangrijke en meestal lastige keuze om tot de aanschaf van nieuwe meubels over te gaan. Meubelen zijn immers bepalend voor de uitstraling van uw interieur en ze bepalen voor een groot deel de sfeer in uw huis.

Weet u nog niet precies welke interieurstijl u bevalt? Kom dan sfeer proeven in de 2212 m2 grote meubelzaak in Woerden van Kooijman Interieur. Wij laten u een gevoel krijgen bij de interieur meubels. Dit komt onder andere doordat we onze interieurwinkel ingedeeld hebben in verschillende woonkamers. Al onze woonkamers inspireren u met een andere woonstijl voorzien van: vloer, interieur meubels, verlichting en accessoires.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.