Unilux bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Unilux in onze collectie hebben. Unilux staat bekend om zijn hoogwaardige en functionele insectenwering en zonwering, die zowel esthetiek als comfort bieden. Dit merk biedt oplossingen die passen bij elke interieur- en exterieurstijl.

Het Verhaal van Unilux

Unilux, opgericht in 1958, is een toonaangevend merk in de insectenwering- en zonweringindustrie. Het merk staat bekend om zijn innovatieve en duurzame producten die zorgen voor een comfortabele en veilige woonomgeving. Unilux biedt een breed scala aan producten, waaronder horren, rolluiken en screens, die allemaal ontworpen zijn om de hoogste kwaliteit en functionaliteit te bieden.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij Unilux staat duurzaamheid centraal. Het merk maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden om producten te creëren die lang meegaan en bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Dit zorgt ervoor dat de producten van Unilux niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Design en Innovatie

De collectie van Unilux omvat diverse stijlen en afwerkingen, geschikt voor elke smaak en interieur. Of u nu op zoek bent naar strakke, moderne insectenwering of meer klassieke zonwering, Unilux biedt de perfecte oplossing. Het merk blijft voortdurend innoveren om ervoor te zorgen dat hun producten altijd voldoen aan de laatste trends en technologieën.

Ervaar Unilux bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Unilux in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke producten. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte insectenwering en zonwering die aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.