Tonon bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Tonon in onze collectie hebben. Tonon staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en bijna een eeuw aan vakmanschap. Dit Italiaanse merk biedt een uitgebreide collectie van meubelen die zowel elegant als functioneel zijn, perfect voor elk interieur.

Het Verhaal van Tonon

Tonon werd in 1926 opgericht door de meester-timmerman Alberto Tonon in Italië. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een symbool van verfijning en avant-garde esthetiek in de meubelwereld. Door de decennia heen heeft Tonon zich voortdurend aangepast aan de veranderende marktvraag, terwijl het trouw bleef aan zijn kernwaarden van kwaliteit en design​.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Tonon legt een sterke nadruk op duurzaamheid en de kwaliteit van hun producten. Elk meubelstuk wordt vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen zoals hout, staal en leer. Dit vakmanschap zorgt ervoor dat de meubelen niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en langdurig in gebruik.

Design en Innovatie

De collecties van Tonon zijn ontworpen door internationale topontwerpers en bieden een breed scala aan stijlen en functies. Iconische modellen zoals de Wave stoel en de Up stoel tonen de creativiteit en technische innovatie van het merk. Elke collectie, zoals de Moon, Eli, en Corda, vertelt een uniek verhaal en biedt oplossingen voor zowel residentiële als commerciële ruimtes​.

Ervaar Tonon bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Tonon in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van deze uitzonderlijke meubelstukken. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte meubelstuk dat aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.