Silva Floors bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Silva Floors in onze collectie hebben. Silva Floors staat bekend om zijn hoogwaardige houten vloeren die vakmanschap en elegantie combineren. Dit Belgische merk biedt unieke vloeren die zowel moderne als klassieke interieurs verrijken.

Het Verhaal van Silva Floors

Silva Floors werd opgericht in mei 2019 en wordt geleid door Steven Swaegers en zijn team. Met meer dan 15 jaar ervaring in de vloerensector heeft Silva Floors zich snel gevestigd als een toonaangevend merk dat uitblinkt in het creëren van antiek ogende houten vloeren. Het merk onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, samenwerking en een sterke focus op vakmanschap. Elke vloerplank wordt met de grootste zorg behandeld, van de houtselectie tot het natuurlijke kleuringsproces​.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal bij Silva Floors. Het merk maakt uitsluitend gebruik van Belgische producten en productiemethoden die zowel milieuvriendelijk als efficiënt zijn. De houten vloeren van Silva Floors zijn ontworpen om langdurig mee te gaan, met aandacht voor elk detail in het productieproces om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan de hoogste normen​.

Design en Innovatie

De collectie van Silva Floors biedt een breed scala aan ontwerpen die variëren van traditionele tot moderne stijlen. De vloeren zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen en kleuren, waardoor ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in elke interieurstijl. Silva Floors combineert tijdloze esthetiek met innovatieve technieken, wat resulteert in vloeren die niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam zijn​.

Ervaar Silva Floors bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Silva Floors in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke vloeren. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.