MOSO bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk MOSO in onze collectie hebben. MOSO staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige bamboe producten die zowel elegant als functioneel zijn. Dit merk biedt een uitgebreide collectie van bamboevloeren die perfect passen in elk interieur.

Het Verhaal van MOSO

MOSO werd opgericht in 1997 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als wereldleider in de bamboe-industrie. Met meer dan 25 jaar ervaring richt MOSO zich op innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Het bedrijf produceert een breed scala aan bamboe producten, waaronder vloeren, terrasplanken, en gevelbekleding, die allemaal voldoen aan de hoogste technische en milieunormen​.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Duurzaamheid staat centraal bij MOSO. Bamboe is een van de snelst groeiende hernieuwbare bronnen ter wereld en kan worden geoogst zonder schade aan de plant zelf. MOSO maakt gebruik van deze eigenschap om producten te creëren die een minimale ecologische voetafdruk hebben. De vloeren van MOSO zijn volledig CO2-neutraal over hun volledige levenscyclus, wat betekent dat ze meer CO2 opnemen dan uitstoten tijdens hun productie en gebruik.

Design en Innovatie

MOSO biedt een breed scala aan bamboevloeren, verdeeld over verschillende collecties zoals de Elite, Supreme en UltraDensity collecties. Deze variëren van lange, brede planken voor een luxueuze uitstraling tot extreem robuuste vloeren die bestand zijn tegen zware belasting. De innovatieve productieprocessen van MOSO zorgen ervoor dat hun vloeren niet alleen mooi en duurzaam zijn, maar ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden​.

Ervaar MOSO bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van MOSO in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke vloeren. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.