Moduleo bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Moduleo in onze collectie hebben. Moduleo staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame luxe vinylvloeren die perfect zijn voor elk interieur. Dit Belgische merk combineert esthetiek, functionaliteit en milieuvriendelijkheid in een uitgebreide collectie vloeroplossingen.

Het Verhaal van Moduleo

Moduleo is een onderdeel van de IVC Group en staat sinds 2012 bekend om zijn innovatieve en stijlvolle vloerbedekkingen. Het merk biedt diverse collecties die variëren van klassiek tot modern en alles daartussenin. Moduleo’s producten worden in Europa vervaardigd, met een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijke productieprocessen.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Moduleo hecht veel waarde aan duurzaamheid. Hun vloeren zijn gemaakt van tot 50% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar aan het einde van hun levensduur. Bovendien zijn de vloeren FloorScore gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge normen voor binnenluchtkwaliteit. Dit maakt Moduleo een uitstekende keuze voor milieubewuste consumenten​.

Design en Innovatie

De collectie van Moduleo omvat verschillende lijnen zoals Impress, Transform, Select en LayRed. Deze collecties bieden een breed scala aan stijlen, van realistische hout- en steeneffecten tot unieke patronen in de Moods-collectie. De LayRed-collectie, bijvoorbeeld, is ontworpen voor installatie op oneffen oppervlakken en biedt uitstekende geluidsdemping en comfort onder de voeten.

Ervaar Moduleo bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Moduleo in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke vloeren. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.