Hollandsche Vloeren bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Hollandsche Vloeren in onze collectie hebben. Hollandsche Vloeren staat bekend om zijn hoogwaardige, ambachtelijk vervaardigde houten vloeren die vakmanschap en elegantie combineren. Dit merk biedt unieke vloeren die perfect passen in zowel moderne als klassieke interieurs.

Het Verhaal van Hollandsche Vloeren

Hollandsche Vloeren presenteert een uitgebreid assortiment houten vloeren die de essentie van hout belichamen. Met een rijke traditie van Nederlands vakmanschap, biedt het merk een verscheidenheid aan stijlen, van doorleefde, rustieke vloeren tot strakke, moderne ontwerpen. Hun collectie bestaat uit verschillende families, elk met hun eigen kleur, afwerking en unieke karakter​.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij Hollandsche Vloeren staat duurzaamheid centraal. Ze gebruiken hout uit duurzaam beheerde bossen (FSC en PEFC gecertificeerd) en richten hun productieprocessen op het minimaliseren van de ecologische impact. De vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan en behouden hun schoonheid gedurende vele jaren. Bovendien zijn alle vloeren Cradle to Cradle gecertificeerd, wat betekent dat ze volledig recyclebaar zijn en bijdragen aan een circulaire economie​.

Design en Innovatie

De collectie van Hollandsche Vloeren omvat diverse stijlen en afwerkingen, waaronder visgraatmotieven, brede planken en Hongaarse punt. Hun vloeren worden in de fabriek kant-en-klaar afgewerkt met UV-geharde hardwaxolie, wat zorgt voor een uitstekende kras- en vlekbestendigheid. Bovendien zijn de vloeren geschikt voor installatie op vloerverwarming, waardoor ze zowel esthetisch als functioneel zijn​.

Ervaar Hollandsche Vloeren bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Hollandsche Vloeren in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke vloeren. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.