Hollands Licht bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Hollands Licht in onze collectie hebben. Hollands Licht staat bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor elke ruimte. Dit Nederlandse merk biedt oplossingen die passen bij elke interieurstijl.

Het Verhaal van Hollands Licht

Hollands Licht, een initiatief van Eikelenboom, werd opgericht in 2005 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de wereld van designverlichting. Het merk werkt samen met zowel gevestigde als opkomende Nederlandse ontwerpers om tijdloze en gebruiksvriendelijke producten te ontwikkelen. Deze producten combineren creativiteit, vakmanschap en de nieuwste expertise op het gebied van verlichting​.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Duurzaamheid staat centraal bij Hollands Licht. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en LED-technologieën, waarbij de productie zoveel mogelijk lokaal blijft om de CO2-uitstoot te minimaliseren. Dit zorgt ervoor dat de producten van Hollands Licht niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst.

Design en Innovatie

Hollands Licht biedt een breed scala aan stijlen en ontwerpen, geschikt voor elke smaak en interieur. Of u nu op zoek bent naar moderne, minimalistische ontwerpen of unieke, artistieke stukken, Hollands Licht heeft de perfecte verlichtingsoplossing. Hun collectie omvat onder andere de iconische Lotek lamp, ontworpen door Benno Premsela, en innovatieve ontwerpen zoals de Tension Light en Flyte, beide ontworpen door Ernst Koning​.

Ervaar Hollands Licht bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Hollands Licht in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke verlichting. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte verlichtingsoplossing die aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.