Forbo Flooring bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Forbo Flooring in onze collectie hebben. Forbo staat bekend om zijn duurzame en innovatieve vloeroplossingen die esthetiek en functionaliteit combineren. Dit merk biedt een uitgebreide collectie van vloerbedekkingen die perfect passen in elk interieur.

Het Verhaal van Forbo Flooring

Forbo Flooring Systems heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot meer dan 150 jaar. Het merk is wereldwijd een toonaangevende leverancier van hoogwaardige vloerbedekkingen zoals linoleum, LVT, tapijttegels, vinyl en entreevloeren. Forbo richt zich op het creëren van gezonde en inspirerende binnenruimtes door middel van duurzame en functionele vloeroplossingen.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Duurzaamheid is een kernwaarde voor Forbo. Hun Marmoleum-productlijn is een uitstekende vertegenwoordiging van hun inzet voor milieuvriendelijke vloeroplossingen. Marmoleum is gemaakt van 97% natuurlijke grondstoffen, waaronder lijnzaadolie, houtmeel en jute. Deze vloeren zijn CO2-neutraal van ‘cradle to gate’, wat betekent dat de productie van deze vloeren meer CO2 opneemt dan uitstoot. Dit draagt bij aan een duurzamere wereld​.

Design en Innovatie

Forbo biedt een breed scala aan ontwerpen die voldoen aan de laatste trends in interieurdesign. Hun Marmoleum-collectie omvat meer dan 300 kleuren en verschillende structuren zoals marmer, hout en steen. Daarnaast biedt Forbo modulaire opties zoals de Marmoleum Modular-tegels en planken, die eindeloze ontwerpvrijheid bieden om unieke vloerpatronen te creëren. Innovaties zoals Marmoleum Click met een speciaal vergrendelingssysteem maken de installatie eenvoudig en leuk.

Ervaar Forbo Flooring bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Forbo in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke vloeren. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.