DESSO bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk DESSO in onze collectie hebben. DESSO staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en meer dan 85 jaar ervaring in de productie van tapijt. Dit merk biedt een uitgebreide collectie van tapijttegels en rollen die zowel elegant als functioneel zijn, perfect voor elk interieur.

Het Verhaal van DESSO

DESSO werd opgericht in 1930 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de tapijtindustrie. Sinds 2015 maakt DESSO deel uit van Tarkett, wat het merk heeft versterkt in zijn missie om gezonde en inspirerende ruimtes te creëren. DESSO combineert creativiteit, functionaliteit en duurzaamheid in al zijn producten, met een sterke focus op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen in binnenruimtes​

Duurzaamheid en Kwaliteit

DESSO hecht veel waarde aan duurzaamheid en de kwaliteit van hun producten. Het merk maakt gebruik van het Cradle to Cradle®-principe, waarbij producten worden ontworpen met het oog op hergebruik en recycling. De DESSO EcoBase®-rug, bijvoorbeeld, is 100% recyclebaar en bevat 75% gerecycled materiaal. Bovendien zijn veel DESSO-producten gecertificeerd met het Cradle to Cradle® Gold-certificaat​.

Design en Innovatie

DESSO biedt een breed scala aan tapijten die zijn geïnspireerd door de nieuwste trends in mode, architectuur en interieurdesign. De collecties variëren van luxueuze wollen tapijten voor de horeca tot functionele tapijten voor kantoren en commerciële ruimtes. Innovaties zoals de DESSO AirMaster®, die de hoeveelheid fijnstof in de lucht vermindert, en de DESSO SoundMaster®, die geluidsoverlast vermindert, tonen de toewijding van het merk aan het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit en het comfort.

Ervaar DESSO bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van DESSO in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke tapijten. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte tapijt dat aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.