Dennebos Flooring bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Dennebos Flooring in onze collectie hebben. Dennebos Flooring staat bekend om zijn hoogwaardige, ambachtelijk vervaardigde eikenhouten vloeren die een perfecte combinatie bieden van vakmanschap en duurzaamheid. Dit Nederlandse merk biedt unieke vloeren die passen in zowel moderne als klassieke interieurs.

Het Verhaal van Dennebos Flooring

Dennebos Flooring werd in 1991 opgericht als zagerij in Raalte, Nederland. Al snel na de oprichting begon het bedrijf met de productie van hun unieke vloeren, geïnspireerd door de lange traditie van houtbewerking in Nederland. Het merk staat bekend om zijn maatwerk en klantgerichte aanpak, waarbij elke vloer wordt aangepast aan de specifieke wensen van de klant.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Dennebos Flooring hecht veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. De vloeren worden vervaardigd van duurzaam geproduceerd eikenhout en zijn verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleurtinten. Het bedrijf gebruikt resthout om hun productiehal te verwarmen en investeert in energiezuinige machines. Bovendien biedt Dennebos de mogelijkheid om vloeren te maken van gerecycled eikenhout, wat bijdraagt aan een circulaire economie.

Design en Innovatie

De collectie van Dennebos Flooring omvat diverse stijlen en afwerkingen, waaronder de Dark, Grey, Natural, Reclaimed Wood, Special en White Wash collecties. Elk vloerontwerp is uniek en kan volledig worden aangepast aan de wensen van de klant, met variaties in breedtes, gradaties, kleuren en patronen. Dit zorgt ervoor dat elke vloer een persoonlijke en authentieke uitstraling heeft.

Ervaar Dennebos Flooring bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Dennebos Flooring in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke vloeren. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.