Wever & Ducré bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Wever & Ducré in onze collectie hebben. Wever & Ducré staat bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor elke ruimte. Dit Belgische merk biedt oplossingen die passen bij elke interieurstijl.

Het Verhaal van Wever & Ducré

Wever & Ducré, opgericht in de jaren ’80, is ontstaan in Roeselare, België, door een groep jonge Belgen die een passie hadden voor verlichtingsdesign. De naam van het merk is geïnspireerd door vijf kernwaarden: werkplezier (WErklust), vertrouwen (VERtrouwen), enthousiasme (ENthousiasme), durf (DUrf) en creativiteit (CREativiteit). Deze waarden vormen nog steeds de basis van hun bedrijfsfilosofie​.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Duurzaamheid staat centraal bij Wever & Ducré. Het merk maakt gebruik van geavanceerde LED-technologieën om verlichtingsoplossingen te produceren die lang meegaan en bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Wever & Ducré streeft ernaar om hoogwaardige, duurzame en energie-efficiënte verlichting te bieden die zowel mooi als functioneel is. Ze leveren 90% van hun collectie direct uit hun EU-voorraad, wat snelle levertijden garandeert​.

Design en Innovatie

Wever & Ducré biedt een breed scala aan stijlen en ontwerpen, geschikt voor elke smaak en interieur. Of u nu op zoek bent naar moderne, minimalistische ontwerpen of unieke, artistieke stukken, Wever & Ducré heeft de perfecte verlichtingsoplossing. Het merk staat bekend om zijn innovatieve benaderingen en samenwerkingen met getalenteerde ontwerpers om verlichting te creëren die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Hun collecties variëren van plafond- en wandlampen tot vloer- en tafellampen, allemaal ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige materialen​.

Ervaar Wever & Ducré bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Wever & Ducré in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke verlichting. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte verlichtingsoplossing die aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.