Lieht bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Lieht in onze collectie hebben. Lieht staat bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor elke ruimte. Dit Duitse merk biedt oplossingen die passen bij elke interieurstijl.

Het Verhaal van Lieht

Lieht, bekend als “Die Lichtmanufaktur,” combineert creativiteit met ambachtelijk vakmanschap om unieke verlichtingsoplossingen te creëren. De ontwerpen van Lieht zijn puristisch, filigraan en tijdloos, en worden met de hand gemaakt in een atelier dat meer lijkt op een werkplaats dan een productiefaciliteit. Het merk richt zich op exclusieve, niet-massaproductie verlichtingsarmaturen die esthetiek en elegantie uitstralen.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Duurzaamheid staat centraal bij Lieht. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en milieuvriendelijke productiemethoden om verlichtingsoplossingen te produceren die lang meegaan en bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Lieht streeft ernaar om verlichting te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische waarde toevoegt aan elke ruimte​.

Design en Innovatie

Lieht biedt een breed scala aan stijlen en ontwerpen, geschikt voor elke smaak en interieur. Of u nu op zoek bent naar moderne, minimalistische ontwerpen of unieke, artistieke stukken, Lieht heeft de perfecte verlichtingsoplossing. Het merk staat bekend om zijn innovatieve benaderingen van licht en design, met producten zoals de LEICHTSINN- en UNVERNUNFT-collecties die verbluffende verlichting bieden met een eigentijdse flair​.

Ervaar Lieht bij Kooijman Interieur

 
Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Lieht in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke verlichting. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte verlichtingsoplossing die aan al uw wensen voldoet.
 
Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.