Flamingo's Flooring bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Flamingo’s Flooring in onze collectie hebben. Flamingo’s Flooring staat bekend om zijn innovatieve vloeren, hoogwaardige materialen en vakmanschap. Dit merk biedt een uitgebreide collectie van vloeren die zowel elegant als functioneel zijn, perfect voor elk interieur.

Het Verhaal van Flamingo’s Flooring

Flamingo’s Flooring biedt een breed scala aan vloertypes, waaronder tapijt, vinyl, laminaat, houten vloeren en Marmoleum. Het bedrijf richt zich op het leveren van topkwaliteit producten en uitstekende klantenservice. Met een sterke focus op klanttevredenheid biedt Flamingo’s Flooring ook gratis in-home afspraken, waarbij stalen naar de klant worden gebracht voor een persoonlijke winkelervaring​.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Flamingo’s Flooring hecht veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Het merk biedt een breed scala aan milieuvriendelijke vloeropties, zoals Marmoleum, dat bijdraagt aan een gezonde en duurzame binnenomgeving. Veel van hun producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen en voldoen aan hoge milieunormen zoals Greenguard Gold en Floorscore certificering.

Design en Innovatie

Flamingo’s Flooring staat bekend om zijn diverse en stijlvolle collecties. Of u nu op zoek bent naar een luxueus tapijt, waterdichte vinylvloeren, of duurzame houten vloeren, Flamingo’s Flooring biedt oplossingen die passen bij elke smaak en behoefte. Hun producten variëren van realistische hout- en steenlooks tot unieke, eigentijdse ontwerpen.

Ervaar Flamingo's Flooring bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de collectie van Flamingo’s Flooring in onze showroom te ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze uitzonderlijke vloeren. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die aan al uw wensen voldoet.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.