Bree's New World bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur zijn we trots dat we het merk Bree’s New World in onze collectie hebben. Bree’s New World staat bekend om zijn veelzijdige ontwerpen, gedurfde stijlen en hoogwaardige afwerking. Dit Nederlandse merk, ook wel bekend als de “Furniture Composers,” creëert unieke meubelstukken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Het Verhaal van Bree’s New World

Bree’s New World heeft zijn wortels diep in de Nederlandse meubeltraditie. Het merk ontstond uit een samenkomst van twee ambachten: herringhandel en meubelmakerij. Deze unieke achtergrond heeft geleid tot een rijke historie in meubelproductie, waarbij ambacht en innovatie hand in hand gaan​. Vandaag de dag produceert Bree’s New World een breed scala aan meubels die grotendeels in Nederland worden vervaardigd, wat bijdraagt aan hun reputatie van kwaliteit en duurzaamheid​.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Duurzaamheid is een kernwaarde bij Bree’s New World. Het merk gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen zoals massief hout, metaal en luxe stoffen, die zorgvuldig worden geselecteerd om de levensduur van elk meubelstuk te waarborgen. Het merendeel van de productie vindt plaats in Nederland, wat niet alleen de lokale economie ondersteunt maar ook zorgt voor strenge kwaliteitscontrole en duurzaamheid​.

Design en Innovatie

Bree’s New World staat bekend om zijn gedurfde en veelzijdige ontwerpen. De collectie varieert van moderne en industriële stijlen tot organische en retro ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een opvallende eettafel, een comfortabele fauteuil of een elegante kast, Bree’s New World biedt een breed scala aan opties die perfect passen bij uw interieurstijl​. Hun ontwerpen worden gekenmerkt door unieke vormen, innovatieve materialen en een gedurfde benadering van meubeldesign.

Ervaar Bree's New World bij Kooijman Interieur

Bij Kooijman Interieur begrijpen we dat uw interieur een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nodigen wij u uit om de uitgebreide collectie van Bree’s New World in onze showroom te komen ontdekken. Laat u inspireren door de prachtige ontwerpen en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van deze uitzonderlijke meubelstukken. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw interieur.

Kooijman Interieur is gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de gehele regio, waaronder Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Woerdense Verlaat, Bodegraven, Kamerik, Utrecht, Leidsche Rijn, Zegveld, Gouda, Harmelen, Nieuwerbrug a/d Rijn, Breukelen, Maarssen, Mijdrecht en Kockengen. Bezoek ons en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor een hoogwaardig interieur in uw omgeving.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.