Silhouette gordijnen chique, luchtig en strak

Bent u op zoek naar een manier om fel zonlicht uit uw woning te weren? Wilt u daarbij wel zoveel mogelijk sfeer behouden? Kies voor silhouette raamdecoratie.

Silhouette gordijnen zijn gemakkelijk te bedienen en verkrijgbaar in diverse kleurmogelijkheden en stofsoorten. Ze bieden u zacht gefilterd licht en een vrij uitzicht.

Silhouette maken we bij Kooijman Interieur graag voor u op maat. Vraag naar de vele mogelijkheden in onze showroom of neem contact met ons op.

Bijzonderheden van Silhouette raambekleding

Silhouette raamdecoratie heeft een bijzonder ontwerp

Drie in één. Silhouette combineert de grootste voordelen van zonwering, vitrage en overgordijnen met elkaar. Silhouette raambekleding bestaat uit twee lagen transparante stof die met elkaar verbonden zijn met een laag andere, niet transparante, stof (lamel).

De horizontale stoffen lamellen lijken wel tussen twee lagen voile stof te zweven. Dit geeft een luchtig, luxe, driedimensionaal effect. Silhouette raamdecoratie geeft uw woning een rustige uitstraling.

Het serene uiterlijk van silhouette gordijnen wordt nog meer versterkt doordat extra onderdelen, zoals optrekkoorden in gelijke kleuren te verkrijgen zijn.

U heeft met silhouette gordijnen de mogelijkheid om constant van sfeer te veranderen door de lamellen te draaien. Draai ze naar de gewenste positie en laat meer of minder licht uw woning binnen.

Met silhouette heeft u zelf de regie over het licht in uw woning

Met silhouette gordijnen bepaalt u zelf hoeveel zonlicht er uw woning binnenkomt. U behoudt daardoor een lichtinval naar wens. Eindeloos variëren met licht is mogelijk.  

Zijn de lamellen geopend, dan kijkt u vrij door het raam. Het licht dat uw woning binnenkomt, is zacht en rustig.

Sluit u de lamellen, dan komt er geen UV-licht binnen dat de kleur van uw meubels of vloer aantast. De UV-bescherming ligt tussen de 88 en 99 procent. U heeft veel privacy, maar er komt nog wel wat gedempt licht in de vorm van een warme gloed uw woning binnen.

Hoeveel lichtinval, warmte van de zon en privacy wenst u? Laat het Kooijman Interieur weten.

Silhouette gordijnen zijn gemaakt van uiteenlopende stofsoorten

U heeft bij Kooijman Interieur de keuze uit vele stofsoorten met verschillende transparantieniveaus. Van smaakvol en transparant linnen tot semi-transparante stoffen en verduisterende stoffen. Dankzij de vele mogelijkheden, staan uw wensen voorop.

Gaat u voor een structuur van natuurlijk linnen? Kies dan voor silhouette raamdecoratie met een witte transparante laag stof aan de voor- en achterkant.

Aan de buitenkant van uw woning een natuurlijke look en aan de binnenkant een stof met een wat meer uitgesproken kleur? Ga dan voor silhouette gordijnen met een gekleurde transparante laag stof aan de binnenkant en een witte transparante laag stof aan de buitenkant.  

Wilt u zoveel mogelijk zonlicht en warmte buiten houden? In ons aanbod hebben we silhouette gordijnen die dankzij een speciale stof nog meer warmte tegenhouden.

Bent u benieuwd naar alle stofsoorten silhouette gordijnen die Kooijman Interieur in het aanbod heeft? Kom dan langs in onze interieurwinkel en maak kennis met de vele stofsoorten die we u graag laten zien.

Silhouette raamdecoratie met verschillende lamelbreedtes

Silhouette is verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes. Gaat u voor een smalle lamel met een verfijnd uiterlijk of kiest u voor een bredere lamel met een meer robuust aanzicht?

We hebben de volgende lamelbreedtes voor u in ons aanbod:

50 mm: Deze lamelbreedte geeft een ruimte een verfijnde elegante aanblik. Een aanrader voor kleine ramen.
63 mm: Deze lamelbreedte geeft uw woning een smaakvol uiterlijk. Erg geschikt voor middelgrote ramen.
75 mm: Een lamelbreedte die uw woning een sterk uiterlijk geeft. Een aanrader voor middelgrote ramen.
100 mm: De meeste brede lamel in ons aanbod geeft een ruimte een robuust aanzicht. Zeer geschikt om bij ramen met een grote afmeting een rustig beeld te creëren.

Kleur bekennen met silhouette gordijnen

Silhouette gordijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. U heeft de keuze uit lichte, natuurlijke kleuren, zoals wit, beige of ecru. Ze geven uw woning een rustige aanblik.

U kunt ook kiezen voor pasteltinten voor een zachte uitstraling. Dan zijn er tot slot ook nog de levendige kleuren, zoals groen of blauw. Welke kleur heeft uw voorkeur?

De kleuren die te verkrijgen zijn, laten we u bij Kooijman Interieurs graag zien. Het is met de vele kleurstalen die we hebben ook makkelijker om kleuren naast elkaar te houden en te vergelijken.  

Silhouette maken wij speciaal voor u op maat

Silhouette raamdecoratie is volledig op maat te maken voor uw woning. We komen graag bij u thuis langs om uw ramen en kozijnen op te meten.

Kooijman Interieur heeft een eigen maatwerkservice. Al 10 jaar lang maken we op een vakkundige manier allerlei soorten raamdecoratie op maat. Hierbij gebruiken wij alleen kwalitatief hoogwaardige materialen van de hoogste kwaliteit.

Wanneer uw maatwerk silhouette raamdecoratie klaar is, berichten we u daarover. We hangen de silhouette gordijnen voor u op wanneer u dat wenst. Dan weet u zeker dat alles netjes recht hangt en perfect werkt.

Bedieningsopties van silhouette raamdecoratie

Met de eenvoudig te bedienen silhouette raamdecoratie, beslist u zelf hoeveel zonlicht er uw woning binnenkomt. U heeft verschillende mogelijkheden om uw silhouette gordijnen te bedienen. Bijvoorbeeld door met de hand aan een koord te trekken of met een gemotoriseerde aansturing waarbij u een afstandsbediening gebruikt.

Ultralift mechanisme

Het Ultralift mechanisme is een modern en kindvriendelijk systeem om een gordijn met een koord te bedienen. Het intrekbare koord heeft een constante lengte waardoor u de silhouette raamdecoratie gemakkelijk opent en sluit.

Elektrische bediening

Kies voor gebruiksgemak en bedien uw gordijn met slechts één druk op de knop. Kiest u voor silhouette raamdecoratie met elektrische bediening, dan heeft u aan een afstandsbediening of wandschakelaar genoeg.

PowerRise systeem

Het PowerRise systeem maakt bedrading overbodig en is veilig als u kinderen heeft. Een infraroodcel activeert de batterij van de motor van uw silhouette raamdecoratie. Geschikt als u veel bedieningscomfort wenst of als de silhouette gordijnen op een moeilijk bereikbare plek in uw woning hangen.

Veelgestelde vragen over silhouette gordijnen

Wat zijn silhouette gordijnen?

Silhouette raamdecoratie bestaat uit horizontale stoffen lamellen, die zweven tussen twee lagen met transparante stof. De lamellen zijn te draaien voor het regelen van de lichtinval in uw woning. De fijne stoffen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat uw interieur een luxe uitstraling krijgt.

Kan ik silhouette raamdecoratie schoonmaken?

Wij raden u aan om uw silhouette gordijnen regelmatig schoon te maken. Stof de silhouette raamdecoratie af met een plumeau of zet de stofzuiger op de laagste stand en haal op die manier het stof weg.

Zit er een vlek op uw silhouette gordijnen? De meeste vlekken zijn te verwijderen door de stof onder te dompelen in een bad met een mild schoonmaakmiddel. Zorg er echter hierbij wel voor dat de bovenbak niet met het water in aanraking komt. Spoel de stof kort na met water. Laat de stof vervolgens drogen met de lamellen gesloten. Schone silhouette raamdecoratie is het resultaat.   

Heeft Kooijman Interieur luxaflex silhouette in het aanbod?

Jazeker. Luxaflex silhouette behoort tot de vele mogelijkheden die wij u aanbieden op het gebied van raambekleding. Wilt u weten hoe een silhouette luxaflex er uitziet? Kom langs in de showroom van Kooijman Interieur. Wij beantwoorden al uw vragen over luxaflex silhouette en u beslist vervolgens zelf of een silhouette luxaflex bij u en uw woning past.  

Ik ben op zoek naar silhouette raamdecoratie op maat. Biedt Kooijman Interieur maatwerk aan?

Wij hebben een eigen maatwerkservice. Silhouette maken we graag volledig op maat voor uw woning. Als bijkomende service, meten we graag uw ramen en kozijnen op. Als de raamdecoratie op maat gemaakt is, hangt Kooijman Interieur het netjes voor u op.

  •  

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.