Kies voor sfeer of verduistering met rolgordijnen

Het rolgordijn is een populair type raamdecoratie. Dit komt doordat rolgordijnen een woning een stuk sfeervoller maken, maar ook voor verduistering zorgen. Kooijman Interieur voorziet u graag van mooie rolgordijnen.

Kiest u ervoor om de zon door uw ramen te laten schijnen of houdt u de zon liever buiten? U beslist het zelf met rolgordijnen van Kooijman Interieur. We bieden u veel variatie. Ontdek snel de diverse kleuren, stoffen en toepassingsmogelijkheden van rolgordijnen.

Kooijman Interieur is de ervaringsspecialist op het gebied van rolgordijnen

Bent u op zoek naar een interieurspecialist die u alles kan vertellen over rolgordijnen? Een ervaren woonwinkel waar experts werken die uw ramen thuis komen opmeten? Met een eigen atelier om uw rolgordijnen op maat te maken? Dan bent u op zoek naar Kooijman Interieur.  

Al 40 jaar houden wij ons bezig met interieurstyling. We zijn zeer gespecialiseerd en altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends. In de afgelopen 40 jaar hebben we al vele klanten van een nieuw, toepasselijk interieur voorzien. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren aan een nieuw interieur en bijpassende rolgordijnen.  

Wij zijn uitstekend in staat om u te adviseren over rolgordijnen. We gaan hiervoor graag met u aan tafel zitten. Onder het genot van een kopje koffie of thee informeren wij u over de vele mogelijkheden.  

Daarom zijn rolgordijnen een mooie aanvulling op uw interieur

Rolgordijnen zijn zowel functioneel als stijlvol. Ze hebben vele toepassingsmogelijkheden. Ze kunnen zowel een verduisterende als een lichtdoorlatende functie hebben.

Rolgordijnen zijn toepasbaar in verschillende woonstijlen (van klassiek tot modern) en bij allerlei naaisoorten ramen (van vaste ramen, tot opendraaiende ramen of kiepramen). Kies ook voor rolgordijnen om uw interieur nog sfeervoller te maken!

Verduisterend of lichtdoorlatend

Kiest u voor een grote dosis zonlicht in uw woning of houdt u nieuwsgierige blikken liever buiten? Met rolgordijnen maakt u een keuze tussen optimale verduistering of transparantie en gefilterd daglicht.

Personalisatie en maatwerk mogelijk

Rolgordijnen zijn helemaal op uw wensen af te stemmen en volledig op maat te maken. Kooijman Interieur heeft een eigen naaiatelier voor al uw maatwerk rolgordijnen.

Geschikt voor bijna iedere woning en ieder raam

Rolgordijnen zijn toepasbaar in bijna ieder huis en op nagenoeg elk raam. Van vast raam, tot opendraaiend raam of kiepraam.

Verkrijgbaar in vele kleuren, soorten en typen

Rolgordijnen zijn er in allerlei verschillende stoffen en kleuren en met diverse functies. Of u nu op zoek bent naar een felroze rolgordijn, een verduisterend rolgordijn of een rolgordijn van transparante stof, bij Kooijman Interieur slaagt u gegarandeerd.

Rolgordijnen op maat

Wilt u rolgordijnen op maat laten maken? Profiteer van de maatwerk service die Kooijman Interieur u te bieden heeft.

Heeft u een mooi rolgordijn gevonden in de showroom van Kooijman Interieur? We maken het rolgordijn met alle plezier passend voor uw woning. We komen graag even thuis bij u langs om uw ramen en kozijnen op te meten.

Vervolgens zorgen we ervoor dat uw rolgordijn volledig op maat wordt gemaakt voor uw woning.

Verschillende soorten rolgordijnen

U kunt bij Kooijman Interieur terecht voor verschillende soorten rolgordijnen.

Verduisterende rolgordijnen

Wilt u een kamer in uw huis volledig verduisteren? Een verduisterend rolgordijn zorgt ervoor dat er geen zonlicht meer naar binnen komt. Zeer geschikt voor een tv-kamer of slaapkamer. Met verduisterende rolgordijnen kiest u voor maximale verduistering en maximale privacy.

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen, oftewel transparante rolgordijnen zorgen voor een sfeervolle woning. Enerzijds komt er voldoende daglicht naar binnen, anderzijds zorgt u ervoor dat u geen inkijk in uw woning heeft. U heeft zelf wel voldoende zicht naar buiten. Transparante rolgordijnen worden vaak toegepast voor ramen die zicht hebben op de tuin.

Zonwering rolgordijnen

Zonwering rolgordijnen, ook wel screens genoemd, houden de zon en de warmte buiten bij warm en zonnig weer. Hierdoor houdt u binnen een prettige temperatuur. Van buiten naar binnen kijken is niet meer mogelijk met zonwering rolgordijnen. Van binnen naar buiten kijken wel.

Rolgordijnen voor deuren en draai- en kiepramen

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een deur of draai- en kiepraam? Kooijman Interieur biedt u een prima oplossing. Wij bieden u diverse soorten rolgordijnen die toe te passen zijn op deuren en draai- en kiepramen.

Veelgestelde vragen over rolgordijnen

Welke merken raamdecoratie heeft Kooijman Interieur in het assortiment?

Ons assortiment bestaat onder andere uit raamdecoratie van de volgende gerenommeerde merken:

  • Luxeflex
  • Sunway
  • Bece
Is Kooijman Interieur ook in staat om rolgordijnen op maat te maken?

Wij bestellen de rolgordijnen voor u op maat, ingemeten door onze specialist. 

Wat is het verschil tussen verduisterende en lichtdoorlatende rolgordijnen?

Verduisterende rolgordijnen laten geen licht en geen zicht door. Hierbij maakt het niet uit welke kleur stof u kiest. Een verduisterend rolgordijn is altijd even verduisterend.

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn gemaakt van een transparante stof en ontnemen wel het zicht, maar niet al het licht van buitenaf. Hierdoor heeft u nog voldoende licht in uw woning, maar behoudt u ook uw privacy.

Welke soorten raamdecoratie biedt Kooijman Interieur naast rolgordijnen?

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.