Lamellen van Kooijman Interieur: stijlvol, praktisch en mooi

Lamellen hebben vele praktische kanten. Ze werden vroeger vooral aangeschaft omdat het licht in een woning er gemakkelijk mee te regelen is.

Tegenwoordig zijn ze ook zeer geliefd om hun klassieke uitstraling en om de schaduwtekeningen waarvan ze uw muur voorzien. Kiest u voor verticale of horizontale lamellen? Al nagedacht over het materiaal en de kleur? Laat u adviseren bij Kooijman Interieur.

De voordelen van lamellen op een rijtje

Kooijman Interieur adviseert u zeker om tot de aanschaf van lamellen over te gaan. Lamellen bieden u een aantal fijne voordelen:

Lamellen, de ideale zonwering en privacy-regelaar

Met lamellen beslist u snel en eenvoudig hoeveel daglicht en privacy u in uw woning wilt hebben.
Lamellen zijn gemakkelijk te bedienen. Door de lamellen verder open of dicht te doen, regelt u eenvoudig de lichtinval, privacy en sfeer in uw woning.

Lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen

Lamellen passen in iedere woonstijl, omdat ze verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende materiaalsoorten en kleuren. Er is voor ieder wat wils.

Lamellen zijn op maat te maken en toepasbaar op bijna alle ramen

Lamellen zijn geschikt voor ieder huis en interieur. Dit komt doordat ze op maat te maken zijn en op bijna alle ramen toepasbaar zijn.

Verticale lamellen of horizontale lamellen?

Globaal zijn er twee soorten lamellen. Verticale lamellen en horizontale lamellen. Beide zijn zeer functioneel en sfeervol en op maat te maken voor uw woning. We lichten de verschillen kort voor u toe:

Verticale lamellen (lamellen gordijnen)
Verticale lamellen, worden soms ook wel lamellen gordijnen genoemd. Er zijn verschillende soorten verticale lamellen te verkrijgen bij Kooijman Interieur. U slaagt niet alleen voor de standaard kunststof variant, maar ook voor stoffen lamellen en aluminium lamellen. Verticale lamellen zijn toepasbaar op diverse soorten ramen. Standaard ramen, schuine ramen, toogramen, schuifpuien en schuine dakramen. Voor ieder raam is een oplossing te vinden met verticale lamellen.

Horizontale lamellen (horizontale jaloezieën)
Horizontale lamellen, krijgen soms ook de benaming horizontale jaloezieën (Luxaflex). U regelt er eenvoudig de lichtinval in uw woning mee.  Ze zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium en hout. Horizontale lamellen zijn toepasbaar op bijna alle ramen en op maat te maken voor uw ramen.

luxaflex-verticale-jaloezie-aluminium-pg1_1__1_1

Lamellen van diverse materialen

We bieden u lamellen van stof, kunststof, aluminium en hout. Ontdek snel welk materiaal bij u past.

Stoffen lamellen

Bent u op zoek naar raamdecoratie met een zachte en warme uitstraling? Ga dan voor stoffen lamellen.

Kunststof lamellen

Op zoek naar de meest praktische lamellen uit ons assortiment? Dan raden we u kunststof lamellen aan. Die zijn eenvoudig schoon te maken en ook zeer geschikt voor in de badkamer.

Aluminium lamellen

Wilt u uw woning een strakke, moderne uitstraling geven? Hang dan kunststof lamellen voor de ramen. Bijkomend voordeel is dat deze lamellen gemakkelijk schoon te maken zijn.

Houten lamellen

Heeft uw woning een landelijke woonstijl? Dan zouden houten lamellen daar weleens heel mooi bij kunnen matchen.

Daarom lamellen van Kooijman Interieur

Kooijman Interieur is al 40 jaar actief in de wereld die interieur heet. Wij zijn als geen ander in staat om particulieren en bedrijven te adviseren over een nieuw interieur.

Bij ons krijgt u altijd een vriendelijke ontvangst. We geven u vervolgens graag een rondleiding door onze showroom. Niets is teveel gevraagd. We gaan graag met u om de tafel zitten onder het genot van een kop koffie of thee om alle mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie door te nemen. 

Maak kennis met de voordelen van Kooijman Interieur
  • In onze 2212 m2 grote showroom ervaart u het échte huiskamergevoel.
  • Bij Kooijman Interieur profiteert u van persoonlijke aandacht bij de aanschaf van shutters.
  • U krijgt altijd eerlijk advies over shutters en andere raamdecoratie.
  • We bieden u veel extra service, zoals een meet- en montageservice bij maatwerk shutters.
  • Onze bezorgservice brengt de shutters bij u thuis en hangt ze graag voor u op.
  • Kiest u voor Kooijman, dan kiest u voor kwaliteit. Onze shutters gaan gegarandeerd lang mee.
  • Dankzij onze jarenlange ervaring weet u dat het goed zit.
  • Wij verdiepen ons constant in interieurtrends en zijn daardoor op de hoogte van alles wat er momenteel hip is op het gebied van raamdecoratie.

Veelgestelde vragen over lamellen

Hoe worden lamellen aan mijn kozijnen bevestigd?

Meestal worden lamellen aan het plafond gemonteerd. Een andere mogelijkheid is met wandsteunen, dit kan ook aan de kozijnen.

Lamellen kunnen zowel met montageprofielen als aan een schuifrailsysteem of vouwrailsysteem opgehangen worden.

Kan ik bij Kooijman ook terecht voor maatwerk lamellen?

Jazeker, denkt u dat lamellen niet op uw ramen passen? Verkeerd gedacht. Lamellen zijn zeer geschikt voor ramen met een afwijkende vorm of maat. Vraag bij Kooijman Interieur naar alle mogelijkheden op het gebied van maatwerk lamellen.

Lamellen hebben een mediterraans uiterlijk. Waar komen ze oorspronkelijk vandaan?

Lamellen zijn uitgevonden door de Grieken. Die zochten jaren geleden naar een manier om het zonlicht op het heetst van de dag uit hun woning te houden. Ze wilden hun huis echter wel kunnen ventileren. Met lamellen was dit mogelijk.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.