Op maat gemaakte jaloezieën voor optimale lichtregulatie

Jaloezieën zijn gewild bij een brede doelgroep. Dit zal vast en zeker te maken hebben met hun vele toepassingsmogelijkheden. Ze zijn geschikt voor ieder interieur en iedere woonstijl. In elke gewenste kleur en diverse lamelbreedtes.

Hele smalle lamellen voor het minste zicht, brede voor een stoere uitstraling.

Extra is de optie Megaview, voor extra brede openingen. Dit zorgt voor maximaal zicht naar buiten en geeft een rustig beeld om naar te kijken.

Bij Kooijman Interieur vindt u een grote collectie jaloezieën. In diverse kleuren en materialen en op maat te maken voor uw woning. Kom langs in de showroom en laat u verrassen en adviseren.

De 4 grootste voordelen van jaloezieën

De aanschaf van jaloezieën biedt u vele voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen voor u opgesomd.

1. U bepaalt snel en gemakkelijk hoeveel privacy u wilt hebben

Met jaloezieën beslist u zelf hoeveel u van de buitenwereld ziet en hoeveel de buitenwereld van u ziet. Kortom, u beslist zelf hoeveel privacy u wilt hebben. De hoeveelheid privacy in uw woning is eenvoudig en snel te regelen met jaloezieën.

2. U kiest zelf hoeveel lichtinval u in huis heeft

Jaloezieën kunt u volledig open doen, half open doen of volledig sluiten. U bepaalt zelf hoeveel daglicht en inkijk u in uw woning heeft. Jaloezieën hebben een lichtdoorlatende werking. Met jaloezieën is het daarom ook perfect mogelijk om kamers warm of koel te houden.

3. U heeft de keuze uit diverse materialen en kleuren

Jaloezieën zijn erg gewild bij diverse huishoudens. Door hun populariteit zijn ze te verkrijgen in verschillende materiaalsoorten. Gaat uw interesse uit naar stof, hout, aluminium of pvc? Er is voor ieder wat wils. Klassiek, modern, stijlvol of sfeervol. In de door u gewenste kleur.

4. Jaloezieën zijn toepasbaar op bijna alle ramen en op maat te maken

Een groot voordeel van jaloezieën is dat ze op maat te maken zijn voor diverse soorten ramen. Hierdoor zijn ze toepasbaar in bijna elke woning.

Jaloezieën speciaal voor u op maat gemaakt

Een jaloezie op maat maken? Dat doen we bij Kooijman Interieur graag voor u. We komen de ramen ook bij u thuis opmeten als u dat wenst. Dan weet u zeker dat alles perfect tussen de kozijnen past.

Is uw maatwerk jaloezie of verticale jaloezie klaar om op te hangen, dan nemen we contact met u op. We monteren de jaloezieën ook graag voor u.

roljaloezie-lichtdoorlatend1

Verschillende soorten jaloezieën met veel of weinig lichtinval

Bent u op zoek naar een specifiek type jaloezieën? Bijvoorbeeld een horizontale jaloezie of verticale jaloezie? Kooijman Interieurbiedt u een breed assortiment jaloezieën.

Horizontale jaloezieën

Wilt u kunnen spelen met de hoeveelheid lichtinval in uw woning? Met horizontale jaloezieën regelt u met één simpele beweging zelf de lichtinval en de intensiteit van het licht. U bepaalt daardoor zelf per dag of zelfs per uur hoeveel privacy u heeft. Erg praktisch.

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, verscheidene dessins en verschillende materialen (waaronder sfeervol hout en duurzaam aluminium).

Horizontale jaloezieën zijn één van de meest gebruikte zonweringen ter wereld. Dit komt vast doordat ze toepasbaar zijn op bijna alle ramen en op maat te maken zijn voor uw ramen.

Verticale jaloezieën

Heeft u grote ramen in uw woning? Verticale jaloezieën zijn perfect toepasbaar op grote oppervlaktes.

Met verticale jaloezieën heeft u zelf de controle over de lichtinval in uw huis. U bepaalt zelf hoeveel privacy u wenst. Verticale jaloezieën zijn niet alleen praktisch, maar ook zeer stijlvol.

U heeft de keuze uit verticale jaloezieën van stof, aluminium en kunststof. Daarnaast bieden we u veelzijdige kleuren en dessins. U vindt bij Kooijman Interieurs gegarandeerd verticale jaloezieën die bij uw interieur passen.

Wilt u zelf bepalen hoe breed de jaloezieën zijn? Verticale jaloezieën zijn te verkrijgen in diverse breedtematen.

Gordijnjaloezieën

Gordijn jaloezieën zijn een nieuwe trend op het gebied van raamdecoratie. Deze verticale raambekleding past perfect in een modern interieur. Het geeft uw woning een frisse look.

Gordijn jaloezieën zijn beschikbaar in diverse materiaalsoorten. Heeft u een voorkeur voor stof, aluminium of pvc? U regelt zelf de lichtinval en u bepaalt zelf de hoeveelheid privacy. Gordijnjaloezieën zijn op maat te maken voor uw woning.

Veelgestelde vragen over jaloezieën

Welke merken raamdecoratie heeft Kooijman Interieur in het assortiment?

Ons assortiment bestaat onder andere uit raamdecoratie van de volgende gerenommeerde merken:

 • Chivasso
 • Sunway
 • Camengo
 • Creation Baumann
 • de Ploeg
 • Designers Guild
 • Luxaflex
 • JAB Anstoetz
 • Kobe
 • Osborne & Little
 • Sanderson
 • Kendix
In welke kleuren kan ik bij Kooijman Interieur jaloezieën kopen?

We bieden u onder andere een roljaloezie in de volgende kleuren:

 • witte roljaloezie
 • roljaloezie grijs
 • roljaloezie bruin
 • roljaloezie wit
 • houten roljaloezie
Kan ik bij Kooijman Interieur ook terecht voor jaloezieën op maat?

Jazeker, wij maken ook roljaloezieën op maat voor u. We bieden u hierbij zelfs nog een extra service. We komen de ramen graag bij u thuis opmeten, zodat de roljaloezieën netjes tussen de kozijnen passen. Geïnteresseerd in een maatwerk roljaloezie? Een roljaloezie op maat maken is mogelijk in het professionele naaiatelier van Kooijman Interieur.

Ik ben op zoek naar een verduisterende jaloezie. Hebben jullie dat in het assortiment?

Ja. Voor een verduisterende roljaloezie kunt u bij Kooijman Interieur terecht. Het mooie aan roljaloezieën is dat ze zowel een lichtdoorlatende als een verduisterende functie hebben. U kiest zelf wanneer u welke functie wilt gebruiken en hoeveel lichtinval u in huis wenst.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.