Urenlang stijlvol tafelen aan een mooie eettafel van Kooijman

Op zoek naar een mooie eettafel? Bij Kooijman Interieur bieden we u kwalitatieve eettafels in allerlei soorten en maten.

Ze zijn stuk voor stuk van hoogstaande merken. Gaat u voor een tafel met een massief houten tafelblad of voor een blad van keramiek dat wel tegen een stootje kan?

Kom snel langs in de showroom van Kooijman Interieur om kennis te maken met alle eettafels.

Wilt u Interieuradvies?

Het is erg belangrijk dat u zich fijn voelt in uw woning. Het interieur van uw huis speelt daar een grote rol bij. Het kiezen van een nieuw interieur is niet voor iedereen een gemakkelijke opgave. Kooijman Interieur weet daar wel raad mee en voorziet u van advies.

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een geschikte eettafel? Wij helpen u graag! 

4 x waarop u moet letten bij het kopen van een eetkamertafel

Tip 1. Ga voor een tafel die goed in de ruimte past.

Moet u in de ruimte om de tafel kunnen lopen, dan raden we aan om hiervoor 1.20 meter rondom de tafel te reserveren. Als de stoelen alleen naar achteren geschoven moeten worden om te gaan zitten en staan, dan is 70 cm ruimte voldoende.

Tip 2. Beslis of een ronde, ovalen of vierkante tafel het beste in de ruimte past.

Bekijk welk model het beste in uw interieur past; u kunt bijvoorbeeld kiezen uit rond, rechtshoekig of Deens ovaal. 

De meeste mensen kiezen voor een vierkant model, maar een ronde eettafel kan ook heel sfeervol zijn. En aan een ronde tafel schuif je gemakkelijk een extra stoel bij als er extra eters komen. Deze neemt wel aan alle kanten ruimte in. Dat is iets om rekening mee te houden.

Tip 3. Houd bij het kiezen van de grootte van de bijzondere eettafel rekening met de stoelen die je erbij gaat zetten.

Deze moeten uiteraard wel tussen de tafelpoten passen. Kijk niet alleen naar de breedte van de stoelen, maar neem ook genoeg speelruimte tussen de stoelen.

Tip 4. Kies voor een materiaal dat goed bij uw interieur past.

Stem de eettafel klassiek of modern qua kleurstelling en materiaal bijvoorbeeld af op de vloer, bank of kast.

Daarom een mooie eettafel van Kooijman interieur

Op het moment dat u bij ons binnenkomt, merkt u het meteen. In de meubelwinkel van Kooijman Interieur wordt u hartelijk ontvangen en heeft u een ruime keuze aan interieurinrichting.

Dankzij de vele ingerichte woonkamers doet u veel inspiratie op. Daarbij ontvangt u altijd een eerlijk advies van onze medewerkers over onze eettafels onder het genot van een kopje koffie of thee. We verwelkomen u graag in onze meubelzaak.

Profiteer van:

  • onze ruime showroom met het échte huiskamergevoel
  • onze grote dosis service
  • ons eerlijke (interieur)advies
  • onze voordelige bezorgservice
  • onze kwalitatief hoogwaardige meubelen
  • onze jarenlange ervaring
  • onze expertise op het gebied van interieurs

Een blik op de soorten eetkamertafels

Bij Kooijman Interieur vindt u eettafels in vele bijzondere modellen en kleuren. We bieden u een grote keuze uit lengte- en breedtematen en hoogten. Ook qua materiaalsoorten zijn er vele mogelijkheden. Denk aan eiken, keramiek, Fenix, afgelakt of met glazen tafelblad.

Wat betreft interieurstijlen kunt u bij Kooijman alle kanten op voor een bijzondere eettafel: modern, landelijk of klassiek… Er is voor ieder wat wils. Kom langs bij Kooijman Interieur en bekijk de vele mogelijkheden.

Ontdek een bijzondere eettafel in onze showroom

Wilt u naar de tafels in onze meubelwinkel komen kijken? Dat kan!

In onze showroom van ruim 2212 m2 laat u zich inspireren door ons enorme aanbod aan eettafels en andere meubelen. Plof gerust even neer aan één van de eettafels en geniet van het interieur in de volledig gestylde woonkamers.

We hebben onze meubelwinkel zo ingericht dat u het gevoel heeft steeds weer in een andere woonkamer te staan. Met in iedere woonkamer een andere mooie eettafel modern, andere eetkamerstoelen en bijpassende accessoires. U maakt zo in één klap kennis met heel veel verschillende woonstijlen en interieurmogelijkheden.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.