Tapijttegels voor meer sfeer en variatie in iedere ruimte

Tapijttegels zijn al jarenlang populair. Zowel bedrijven als particulieren kiezen ervoor om eindeloos te variëren met tapijttegels. Tapijttegels zijn comfortabel en sfeervol en verkrijgbaar in vele kleuren en diverse maten.

Deze vloerbekleding is praktisch omdat tapijttegels gemakkelijk te leggen en te vervangen zijn. Bekijk alle mogelijkheden in de showroom van Kooijman Interieur.

Creëer uw eigen vloer met tapijttegels

Saaie ruimte in uw huis? Uw bedrijf van een vrolijke vloer voorzien? Kies voor tapijttegels van Kooijman Interieur. Combineer kleuren en creëer uw eigen sfeervolle vloer.

Maak kennis met de voordelen van tapijttegels

Tapijttegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten

Tapijttegels zijn uniek en tegelijkertijd heel veelzijdig. Met deze mooie aanvulling voor uw interieur kunt u alle kanten op. Kiest u voor een vloer met tapijttegels in één kleur of combineert u verschillende kleuren tapijttegels met elkaar tot een vrolijk kleurenpalet? De kleurmogelijkheden zijn eindeloos. Van licht tot donker. Van felgekleurd tot neutraal.
Al eens gedacht aan een mooi patroon van tapijttegels? Tapijttegels zijn er in diverse maten, bijvoorbeeld 50 x 50 cm of 100 x 100 cm.

Tapijttegels zijn te verkrijgen in diverse materialen

Bent u op zoek naar een specifiek materiaal tapijttegels? Gaat u voor comfort? Kies dan voor een materiaal dat lekker zacht voelt aan uw voeten. U vindt bij Kooijman Interieur in de interieurwinkel tapijttegels in diverse materialen en structuren. Alle materialen uit ons assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig.

Tapijttegels zijn geschikt voor iedere ruimte

Tapijttegels brengen sfeer in diverse ruimtes, van woonkamers tot slaapkamers en bedrijfskantines. Ze zijn zelfs te leggen in ruimtes met een afwijkende vorm. Maak ook uw specifieke ruimte gezellig met tapijttegels van Kooijman Interieur.

Tapijttegels zijn makkelijk zelf te leggen en te vervangen

Wanneer u een vloerbedekking zoekt die u makkelijk zelf kunt leggen, raden wij u tapijttegels zeker aan.

Hoe tapijttegels leggen?

  1. Bij tapijttegels leggen zorgt u allereerst voor een schone, vlakke en droge ondergrond.
  2. Daarna bepaalt u het midden van de ruimte.
  3.  Begin vanuit het midden van de kamer met het leggen van de tapijttegels (eerst in een kruis) en werk naar de randen toe.
  4. Aan de randen snijdt u de tapijttegels op maat.

Is er een tapijttegel vies geworden of kapot gegaan? Het vervangen van een tapijttegel is erg gemakkelijk. Zelfs bij een verhuizing is het mogelijk om tapijttegels mee te nemen en opnieuw te plaatsen.

Laat uw tapijttegels professioneel leggen

Weet u niet hoeveel tapijttegels u nodig heeft? Zeker weten dat de tapijttegels op hun plaats blijven liggen? Schakel dan Kooijman Interieur in.

Laat de tapijttegels leggen door onze professionele legservice. Dan weet u zeker dat er een mooie vloer met tapijttegels in uw woning of bedrijf komt te liggen. Daar heeft u lang plezier van. Wij leggen uw tapijttegels tegen een voordelig tarief.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.