Shutters raamdecoratie: de Mediterrane sfeermaker voor uw woning

Maak uw woning nog sfeervoller met shutters. Shutters maken het spelen met licht in uw woning mogelijk. Met shutters raamdecoratie houdt u in de winter de warmte binnen. In de zomer voorkomt u dat u last heeft van de zon die fel naar binnen schijnt.

Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten en in diverse kleuren. Bij Kooijman Interieur maken we de shutters graag voor u op maat.

Shutters zijn praktisch met een gezellige en luxe uitstraling

Shutters zijn luiken met verstelbare lamellen die gebruikt worden als raamdecoratie. Shutters hebben een mediterraans uiterlijk en geven uw woning een unieke en mooie aanblik. Ze zorgen er in de koude periodes van het jaar voor dat de warmte in uw huis blijft. Als de zon volop schijnt, dienen ze prima als zonwering.

Alle voordelen van shutters op een rijtje
 • Shutters zijn een bijzondere vorm van raamdecoratie
 • Met shutters is de (hoeveelheid) lichtinval perfect regelbaar
 • Shutters gaan erg lang mee
 • Shutters zijn gemakkelijk in onderhoud
 • Met shutters heeft u voldoende privacy in uw woning
 • Shutters hebben een isolerende werking
 • Er zijn shutters met een vochtbestendige werking

Shutters op maat maken voor uw woning

Heeft u ramen met een specifieke vorm? Bijvoorbeeld een rond raam, een dakraam of een draai-kiepraam? Of zijn uw ramen erg hoog of breed? Bent u op zoek naar raamdecoratie die perfect op uw ramen aansluit? Bent u op zoek naar een bepaalde lamelgrootte?

Geschikt voor ieder raam met een afwijkende vorm of maat
Shutters raamdecoratie van Kooijman Interieur is geschikt voor uw ramen met afwijkende vormen en maten. Doordat shutters op maat te maken zijn, blijft de unieke vorm van uw ramen waarneembaar. Ondertussen profiteert u wel van de vele voordelen die shutters met zich meebrengen, zoals het tegenhouden van fel zonlicht. U bepaalt zelf wat de lamelgrootte van uw shutters moet zijn.

Maatwerk service door experts
Shutters op maat maken is voor Kooijman Interieur een fluitje van een cent. We hebben een oplossing voor ieder raam. De mogelijkheden zijn enorm. We komen graag bij u langs om uw kozijnen en ramen op te meten. Vervolgens zorgen we ervoor dat de maatwerk shutters perfect tussen uw kozijnen passen. We monteren de shutters ook graag voor u. Wij zorgen ervoor dat uw woning de juiste uitstraling krijgt en dat de shutters zo gemonteerd zijn, dat u er jarenlang plezier van heeft.

Shutters van verschillende materialen

Shutters zijn bij Kooijman Interieur niet alleen te koop in verschillende soorten en maten, maar ook van uiteenlopende materialen. Hout, aluminium, kunststof of polywood? Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Houten shutters

Shutters zijn meestal gemaakt van hout. Houten shutters hebben een robuuste en natuurlijke uitstraling. Lindehout, ook wel basswood genoemd, wordt veel gebruikt bij de productie van shutters. Dit is een lichte houtsoort met een rechte nerf. Zeer geschikt voor shutters die in huis opgehangen worden.

Kunststof shutters

U heeft bij Kooijman Interieur ook de keuze uit shutters van kunststof. Kunstof shutters kunnen een brandvertragende, isolerende en vochtbestendige functie hebben

Polywood shutters

Shutters van polywood zijn ook zeer geschikt voor gebruik binnenshuis. Polywood is een relatief nieuw materiaal en een synthetische houtsoort. De grote voordelen ten opzichte van hout zijn de vochtbestendigheid, de milieuvriendelijkheid en de bestendigheid tegen UV-straling.

Daarom shutters van Kooijman Interieur

Kooijman Interieur is al 40 jaar actief in de wereld die interieur heet. Wij zijn als geen ander in staat om particulieren en bedrijven te adviseren over een nieuw interieur.

Bij ons krijgt u altijd een vriendelijke ontvangst. We geven u vervolgens graag een rondleiding door onze showroom. Niets is teveel gevraagd. We gaan graag met u om de tafel zitten onder het genot van een kop koffie of thee om alle mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie door te nemen. 

Maak kennis met de voordelen van Kooijman Interieur
 • In onze 2212 m2 grote showroom ervaart u het échte huiskamergevoel.
 • Bij Kooijman Interieur profiteert u van persoonlijke aandacht bij de aanschaf van shutters.
 • U krijgt altijd eerlijk advies over shutters en andere raamdecoratie.
 • We bieden u veel extra service, zoals een meet- en montageservice bij maatwerk shutters.
 • Onze bezorgservice brengt de shutters bij u thuis en hangt ze graag voor u op.
 • Kiest u voor Kooijman, dan kiest u voor kwaliteit. Onze shutters gaan gegarandeerd lang mee.
 • Dankzij onze jarenlange ervaring weet u dat het goed zit.
 • Wij verdiepen ons constant in interieurtrends en zijn daardoor op de hoogte van alles wat er momenteel hip is op het gebied van raamdecoratie.

Veelgestelde vragen over shutters

Hoe worden shutters aan mijn kozijnen bevestigd?

Shutters kunnen zowel met montageprofielen als aan een schuifrailsysteem of vouwrailsysteem opgehangen worden.

Kan ik bij Kooijman ook terecht voor maatwerk shutters?

Jazeker, denkt u dat shutters niet op uw ramen passen? Verkeerd gedacht. Shutters zijn zeer geschikt voor ramen met een afwijkende vorm of maat. Vraag bij Kooijman Interieur naar alle mogelijkheden op het gebied van maatwerk shutters.

Shutters hebben een mediterraans uiterlijk. Waar komen ze oorspronkelijk vandaan?

Shutters zijn uitgevonden door de Grieken. Die zochten jaren geleden naar een manier om het zonlicht op het heetst van de dag uit hun woning te houden. Ze wilden hun huis echter wel kunnen ventileren. Met shutters was dit mogelijk.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.