PVC Vloeren specialist Kooijman helpt u aan een nieuwe PVC Vloer

Zoekt u een vloer met de natuurlijke uitstraling van hout of steen? Een sterk, onderhoudsvrij materiaal dat u veel voordelen en gemak biedt?

Pvc vloeren zijn voorzien van een harde toplaag en hebben een prachtige uitstraling. Een pvc vloer is vrij van giftige stoffen. Het materiaal van een pvc vloer is geschikt in ieder huis en iedere ruimte van uw huis.

We laten u graag al onze pvc vloeren zien in de showroom. Kom snel langs bij Kooijman Interieur.

Heeft u de voordelen van een PVC vloer al ontdekt?

PVC vloeren winnen de laatste jaren aan populariteit. De voordelen van het materiaal worden door steeds meer mensen gezien. PVC vloeren hebben een natuurlijke uitstraling. PVC is sterk, stil, onderhoudsvriendelijk, spatwaterbestendig en te combineren met vloerverwarming.

PVC vloeren hebben een natuurlijke uitstraling

Een pvc vloer met een houtstructuur of betonstructuur is niet van een echte houten of plavuizen vloer te onderscheiden. De kleuren en patronen zijn heel erg realistisch.

Een pvc vloer ziet er niet alleen heel echt uit, het materiaal voelt ook echt aan. 

PVC is een ijzersterk materiaal

De toplaag is behoorlijk slijtvast. Pvc is een sterk materiaal en gaat daardoor jarenlang mee.

Een PVC vloer is gemakkelijk te onderhouden

Zoekt u een vloer die weinig onderhoud nodig heeft? Een pvc vloer is makkelijk te onderhouden. Het is wel belangrijk dat u de vloer af en toe van onderhoud voorziet. Dat wil zeggen dat u de pvc vloer regelmatig schoonmaakt door te stofzuigen en daarna te dweilen met het juiste onderhoudsmiddel.

Pvc vloeren specialist Kooijman Interieur voorziet u graag van schoonmaakproducten voor het reinigen van uw pvcvloer. Dan geniet u nog langer van uw vloer.

Een PVC vloer is geschikt voor vochtige ruimtes

Pvc is ook te leggen in vochtige ruimtes. Het materiaal reageert niet op vocht en kan daardoor naast woonkamer, slaapkamer en hal, ook in de badkamer, wc of keuken gelegd worden.

PVC vloeren zijn hygiënisch

Pvc is gemakkelijk schoon te maken en pvc vloeren zijn te voorzien van een antibacteriële behandeling. Kortom pvcvloeren zijn erg hygiënisch.

Met PVC vloeren geen storende geluiden in huis

Ergert u zich eraan om met hakken in huis te lopen als de vloer daardoor veel geluid maakt? Wilt u meer rust in huis? Pvc vloeren zijn erg geluidsarm, waardoor u een stille woning heeft.

PVC vloeren zijn te combineren met vloerverwarming

Vloerverwarming en een pvcvloer vormen samen een perfecte combinatie. Een pvcvloer neemt snel de temperatuur van de vloerverwarming aan en zorgt voor prima geleiding van de warmte. Heel energievriendelijk. Bij een pvc vloer is vloerverwarming zelfs te gebruiken als hoofdverwarming. Ook is een pvc vloer direct te leggen over uw bestaande plavuizen met behoud van uw vloerverwarming.

Goedkope pvc vloeren verkrijgbaar

Bent u op zoek naar een goedkope pvc vloer? Goedkope pvc vloeren zijn zeker verkrijgbaar, maar die hebben vaak wel een iets dunnere toplaag. Betaalt u iets meer, dan heeft u daar langer plezier van dan van een goedkope pvc vloer.

Daarom een PVC vloer kopen bij Kooijman Interieur

Vergelijkt u verschillende aanbieders van pvc vloeren met elkaar? Dan is de keuze voor Kooijman Interieur snel gemaakt. We bieden u vele voordelen ten opzichte van concurrenten.

 1. Duidelijke adviezen
  We hebben maar liefst 40 jaar ervaring en heel veel verstand van zaken. We weten u te voorzien van een helder advies, waarbij we de tijd voor u nemen.
 2. Grote collectie vloeren
  We kunnen u niet alleen als de beste adviseren over vloeren, we verkopen ook de mooiste vloeren van de hoogste kwaliteit. Onze collectie vloeren is zeer groot en de keuze is enorm.
 3. Een fantastische grote showroom
  Onze showroom is meer dan 2000 m2 groot en zeer overzichtelijk ingedeeld. U vindt er een heuse vloerenafdeling en vele ingerichte woonkamers voorzien van meubels, een vloer en verlichting.  In onze interieurwinkel voelt u zich echt welkom. Dit komt doordat we de tijd voor u nemen.
 4. Pvc vloeren met jarenlange garantie 
  We staan voor 100 procent achter onze vloeren. De kwaliteit is uitstekend. Omdat we het heel belangrijk vinden dat u tevreden bent met uw nieuwe pvc vloer, geven we u een jarenlange garantie.
 5. Een eigen legservice
  Het leggen van een pvcvloer is best lastig. Een pvc klikvloer leggen is nog relatief eenvoudig, maar een pvc vloer verlijmen is een vak apart. Wilt u dat de vloer perfect in uw huis komt te liggen? Kies dan voor de professionele legservice van Kooijman Interieur.
 

Veelgestelde vragen over PVC vloeren

Ik wil een PVC vloer kopen van hoge kwaliteit. Waar moet ik op letten?

Pvc vloeren zijn er in vele kwaliteitsklassen. Hoe dikker de toplaag, hoe beter de pvcvloer en hoe langer deze meegaat.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van PVC vloeren?

Een pvcvloer biedt u heel veel voordelen. We vatten de belangrijkste 7 voor u samen:

 1. Een pvc vloer ziet er natuurlijk uit. Kleuren en patronen zijn realistisch en niet van echt te onderscheiden.
 2. Pvc vloeren zijn erg sterk en geschikt voor intensief gebruik. De toplaag kan veel hebben en is erg slijt- en krasvast.
 3. Pvc vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. U heeft niet veel werk aan het onderhoud van een pvcvloer.
 4. Een pvcvloer kan in iedere ruimte van uw huis gelegd worden. Zelfs in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.
 5. Pvc vloeren zijn hygiënisch. Het vuil kruipt niet tussen voegen en het materiaal is gemakkelijk schoon te maken. pvc is te voorzien van een antibacteriële behandeling.
 6. Een pvc vloer is dankzij geluiddempende eigenschappen een stille vloer. Deze vloer brengt rust in uw woning.
 7.  Pvc vloeren zijn te combineren met vloerverwarming. Het materiaal geeft warmte perfect door, waardoor u energiekosten bespaart.
Heeft een pvcvloer ook nadelen?

Een pvc vloer heeft bijna geen nadelen. De nadelen wegen zeker niet op tegen de voordelen.

Enkele nadelen:

 • De ondervloer moet perfect geëgaliseerd zijn, voordat de vloer gelegd kan worden. Gebeurt dit niet goed, dan komt de pvcvloer niet mooi in uw woning te liggen.
 • Het lijmen van een pvc vloer is zelf bijna niet te doen. Hier heeft u een vakman voor nodig.
 • Een goede en goedkope pvc vloer is niet te koop.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.