Marmoleum vloeren zijn buitengewoon kleurrijk, sterk en hygiënisch

Marmoleum vloeren zijn kleurrijk, slijtvast, krasbestendig, hygiënisch, milieuvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud. Een marmoleum vloer is een natuurlijke vloer, die onder andere geproduceerd is uit lijnolie.

Een marmoleumvloer heeft ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U heeft gegarandeerd jarenlang plezier van deze strakke, gladde vloer met ontelbaar veel opties in kleuren en patronen.

Ontdek de gouden voordelen van marmoleum vloeren

Marmoleum wordt geproduceerd door het bedrijf Forbo en wordt door sommige mensen ook wel Forbo linoleum genoemd. Forbo Marmoleum is een populaire vloerbekleding van slechts enkele millimeters dik.

Bent u op zoek naar een sterke, slijtvaste, hygiënische vloer? Een vloer die in vele kleuren en dessins te verkrijgen is? Marmoleumvloeren van Kooijman interieur geven uw woning een prachtige uitstraling en het materiaal marmoleum heeft vele voordelen voor u in petto.

Marmoleumvloeren zijn slijtvast, indrukvast, brandveilig en krasbestendig

Marmoleum vloeren gaan jaren mee. Een marmoleumvloer is sterk, duurzaam, slijtvast, brandveilig en krasbestendig. Een ideale vloer wanneer u huisdieren of jonge kinderen heeft rondlopen. De vloer is zeer goed bestand tegen het gewicht van alle soorten meubels doordat de vloer indrukvast is. Er zijn kwaliteitsverschillen tussen marmoleumvloeren. Het verschil in kwaliteit zit in de dikte van de marmoleumvloer.

Marmoleumvloeren zijn enorm kleurrijk en veelzijdig

Een marmoleumvloer is in vele kleuren en patronen verkrijgbaar. Erg gewild is ook de marmoleumvloer met betonlook. Marmoleum is kleurvast. Hierdoor geniet u jarenlang van een kleurrijke vloer.

Een marmoleumvloer is verkrijgbaar in tegels, in stroken of in banen en in patronen te leggen. Een marmoleum vloer is af te werken met sierranden en plinten.

Een marmoleumvloer is erg hygiënisch

Marmoleum wordt veelvuldig in ziekenhuizen toegepast. En dat is niet voor niets. Marmoleum vloerbedekking is namelijk enorm hygiënisch. Het materiaal heeft bacteriostatische eigenschappen, waardoor micro-organismen zich er niet op kunnen ontwikkelen. Heeft u een allergie voor huisstofmijt of luchtwegproblemen, bijvoorbeeld astma? Dan raden we u marmoleum zeker aan.

Marmoleum is een milieuvriendelijk materiaal

Wilt u iets bijdragen aan het milieu? Marmoleum is een milieuvriendelijk soort vloerbedekking, omdat het is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, waaronder kalksteen, hars, jute, lijnzaadolie en ecologische producten. Ook het produceren van marmoleum gebeurt op een verantwoorde manier. Een marmoleumvloer is biologisch afbreekbaar.

Een marmoleumvloer is gemakkelijk te onderhouden

Marmoleum kan gemakkelijk onderhouden en schoongemaakt worden met een stofzuiger en een dweil plus sopje. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen op een marmoleum vloer. Dan verwijdert u de lijnzaadolie en dat is een belangrijk onderdeel van marmoleum.

Er zijn speciale onderhoudsmiddelen voor linoleum vloerbedekking om de levensduur nog meer te verlengen. Deze middelen zorgen ervoor dat de linoleumvloer een beetje vettig blijft. U koopt ze in de winkel van Kooijman Interieur.  

Laat uw linoleum leggen door Kooijman interieur

Linoleum leggen is een vak apart. Doordat het leggen van linoleum totaal niet eenvoudig is, raden we u aan om hiervoor een professional in te schakelen. Wanneer linoleumvloeren niet op de juiste manier gelegd zijn, gaan ze na verloop van tijd scheuren vertonen.

Laat uw linoleum leggen door een specialist van Kooijman interieur. De stoffeerders van Kooijman Interieur hebben genoeg ervaring met het leggen van een linoleum vloer. Ze komen graag bij u thuis om uw woning te voorzien van een prachtige linoleumvloer.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.