Jarenlang zorgeloos genieten van een Laminaat vloer van Kooijman

De vloer in uw woning is zeer sfeerbepalend en zorgt ervoor of u zich wel of niet thuisvoelt in uw huis. Laminaat vloeren van Kooijman Interieur zijn er in zoveel verschillende kleuren en dessins dat er gegarandeerd een smaakvolle vloer voor u tussen zit.

Gaat uw keuze uit naar een kwaliteitsvloer van laminaat waar niet snel krassen of deuken in komen en die niet snel verbleekt door de zon?

Die hebben we bij Kooijman Interieur genoeg. Wij helpen u graag een laminaat vloer te vinden die bij uw woonsituatie past.

Laminaat: het perfecte alternatief voor een échte houten vloer

Laminaat doet al lang niet meer onder voor parket of een massieve houten vloer. Het is een prima alternatief voor een (échte) houten vloer en in de meeste gevallen een stuk goedkoper.

Ontdek de natuurlijke uitstraling van een laminaat vloer bij Kooijman Interieur
Laminaat van Kooijman Interieur is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en tinten. Van wit tot grijs en donkerbruin. Een laminaatvloer heeft niet altijd een houtlook. Laminaat is er ook met een uiterlijk van tegels, leisteen, zandsteen, marmer of textiel.

Het laminaat uit de collectie van Kooijman Interieur brengt het natuurlijke, robuuste effect van hoogwaardige houtsoorten en steen over. Onze laminaatvloeren geven uw woning dan ook een prettige, authentieke uitstraling.

Daarnaast heeft het laminaat uit de collectie van Kooijman Interieur een hoge belastbaarheid en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Hoe een laminaatvloer in elkaar zit
Een laminaatvloer is een gelaagde vloer. Dat betekent dat de vloer uit verschillende lagen bestaat. De bovenlaag maakt de vloer bestand tegen vlekken, slijtage en krassen. De laag daaronder bepaalt hoe de vloer eruit ziet. We noemen dit de decorlaag. De laag die onder de decorlaag zit, is de kernlaag en het hart van de laminaatvloer. Deze laag van HDF, bestaande uit houtvezels en melaminehars bepaalt voor een groot deel hoe sterk uw laminaat is. De onderlaag geeft uw vloer stabiliteit.

Daarom kiest u voor een laminaatvloer van Kooijman Interieur

Een laminaat vloer van Kooijman Interieur is modern, gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. Er zijn vele uiteenlopende redenen om voor Kooijman Interieur te kiezen.

Zoveel vloeren, zoveel keuzemogelijkheden
Een laminaat vloer is geschikt voor iedere woning en ieder interieur. Wij hebben een enorm groot aanbod aan laminaat. Modern en klassiek en alles daar tussenin. Bij Kooijman Interieur vindt u zoveel keuzemogelijkheden, dat u gegarandeerd slaagt.

Laminaat leggen is voor ons kinderspel
U heeft uw droomvloer gevonden in de winkel van Kooijman Interieur. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als het ook op een mooie manier in uw woning komt te liggen.

Laminaat leggen kunt u zelf doen. U kunt het laminaat leggen echter ook overlaten aan een expert van Kooijman Interieur. Dit doen wij graag voor u tegen een voordelig tarief. Wanneer de laminaatvloer op de juiste manier gelegd is, dan heeft uw vloer een langere levensduur en u heeft er meer woonplezier van.

Wilt u een laminaat vloer combineren met vloerverwarming? Door de juiste ondervloer te gebruiken en de laminaatvloer zwevend te leggen, maken wij dit mogelijk voor u. Kooijman Interieur biedt u vele laminaatvloeren die in combinatie met vloerverwarming te installeren zijn.

Sinds 2015 zijn wij Quick Step Master Installer. Dit betekent dat u bij Kooijman Interieur uit mag gaan van de hoogste kwaliteit en de beste afwerking bij het plaatsen van een laminaat vloer. Wij hebben aandacht voor alle details van uw laminaatvloer.

VOORDELEN VAN  EEN ERKENDE MASTER INSTALLER

  1. Installaties uitgevoerd door een master installer hebben een gratis installatiegarantie van 2 jaar. 
  2. Geniet van complete gemoedrust door een vakman in jouw plaats het werk te laten uitvoeren.
  3. Door je vloer aan een master plaatser toe te vertrouwen bekom je de beste resultaten.
  4. Wil je dat alles tot in de puntjes klopt? Onze plaatsers kunnen ook je trappen, plinten en afwerkingsprofielen voor hun rekening nemen.

Een laminaat vloer van zeer hoge kwaliteit

Een laminaatvloer van Kooijman Interieur is van hoge kwaliteit. Maak kennis met onze stootvaste, waterbestendige, krasbestendige laminaatvloeren met een aangenaam geluid die nagenoeg niet verkleuren in de zon.

Stootvast
Een laminaat vloer van Kooijman Interieur is stootvast. De vloer is bestand tegen vallende voorwerpen en tegen naaldhakken.

Vochtbestendig
Daarnaast is de laminaatvloer bestand tegen vocht. Een gemorst drankje zal uw laminaat niet meteen bederven.

Krasbestendig
Laminaat van Kooijman Interieur is nagenoeg krasbestendig. Dit betekent dat u jarenlang geniet van de natuurlijke uitstraling van de laminaat vloer.

Aangenaam geluid
De vloeren van Kooijman Interieur zijn geschikt voor dagelijks gebruik en hebben een aangenaam geluid wanneer u erop loopt.

Veelgestelde vragen over laminaat

Is het aan te raden om mijn laminaat vloer in de lengte of juist in de breedte te leggen?

Welke richting u ook kiest voor het leggen van laminaat, het is nooit een verkeerde keuze. Laminaat leggen is mogelijk in twee richtingen. Welke richting u kiest, is een kwestie van smaak.

Wat mooi gevonden wordt, heeft ook te maken met de indeling van uw huis. Aan welke kant van uw woning komt het meeste licht naar binnen? Het geeft vaak een mooi effect wanneer u de laminaat vloer in dezelfde richting legt als waar het meeste licht uw woning betreedt.

Kan ik laminaat ook in de keuken leggen?

Jazeker, de laminaatvloeren die wij u aanbieden zijn ook geschikt voor in de keuken. Ze hebben een krasbestendige en slijtvaste bovenlaag die de vloer beschermt bij ongelukjes, zoals het laten vallen van een mes of glas drinken. We raden u aan om vocht wel zo snel mogelijk van de vloer te verwijderen.

Is het mogelijk om laminaat in combinatie met vloerverwarming te gebruiken?

Jazeker, diverse soorten laminaat in ons aanbod zijn toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Het is wel belangrijk om de juiste ondervloer te leggen en het laminaat op een correcte manier te leggen. Kooijman Interieur kan u hierin perfect adviseren.

Hoe voorkom ik dat ik krassen op mijn laminaat krijg van mijn stoelen?

Voorzie alle stoelpoten van viltjes of insteekdoppen. Hierna kunt u uw stoelen zorgeloos gebruiken zonder dat er krassen of deuken in uw laminaat vloer ontstaan.

Heeft u een stoel met wieltjes? Zorg er dan voor dat er zachte wieltjes onder de stoel zitten in plaats van harde wieltjes. Dit zal de levensduur van uw laminaat vloer flink verlengen.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.