Een Houten Vloer maakt van ieder huis een prachtig paleis

Een vloer met karakter past in iedere woning en elk interieur. Houten vloeren hebben een sterke persoonlijkheid en brengen veel sfeer in huis.

Houten vloer specialist Gladzo Parket voorziet u graag van een prachtige houten plankenvloer die een leven lang meegaat. In de kleurtinten die bij u en uw woonstijl passen. Een mooie houten vloer kopen?

Breng een bezoekje aan de showroom van Kooijman Interieur in Woerden.

Houten vloeren hebben vele gezichten

Wenst u warmte en gezelligheid in uw woning? Of zijn ruimte en licht woorden die u doen glimlachen? Met een houten vloer kunt u alle kanten op. Houten vloeren zijn er in diverse varianten, van massief tot gelaagd en traditioneel gespijkerd.

Een houten vloer, oftewel parket, ziet er prachtig uit en u heeft er ook nog eens levenslang plezier van. Een houten vloer van Gladzo Parket vormt de perfecte basis voor ieder interieur en heeft altijd zijn eigen uitgesproken identiteit.

Van hout-eigen tinten tot aardse tinten

Houdt u van natuurlijke tinten? Wilt u een houten vloer kopen met aardse of hout-eigen tinten? Houten vloeren zijn er in allerlei tinten.

Gaat uw voorkeur uit naar een eiken houten vloer? Eiken wordt veel toegepast bij houten vloeren. Eikenhout is op diverse manieren te bewerken (bijvoorbeeld verouderen, roken of schaven) en beschikbaar in tientallen verschillende tinten. Van warme, diepe en donkere kleuren tot koele en lichte kleuren.

Rustig of levendig

Wilt u meer rust in uw woning? Kan uw huis wel wat meer levendigheid gebruiken? Wilt u uw woning een nostalgische look of juist een chique, elegante uitstraling meegeven? U geeft uw woning het gewenste uiterlijk met de toevoeging van een houten vloer. De smalle latten van parket kunnen in allerlei patronen worden gelegd.

Nieuwe of doorleefde look

Moet uw nieuwe houten vloer er ook spiksplinternieuw uitzien? Voorzien van een mooie glanzende laklaag? Of gaat uw voorkeur uit naar een houten vloer met een doorleefd en getekend uiterlijk waarbij de houtstructuur duidelijk zichtbaar is? Maak een keuze voor een nieuwe of doorleefde look.

Van moderne rechte planken tot klassiek visgraatmotief

Heeft uw woning een modern interieur of een klassieke woonstijl? In een modern interieur staat een lichte, gestroomlijnde vloer met rechte planken erg mooi. Bij een klassiek woonstijl zien we vaak donker hout terug, zoals een donkere eiken houten vloer, wengé of eikenhout in kersenkleur.

Al eens aan een houten vloer met klassiek visgraatmotief gedacht?

De afwerking van een houten vloer

Vroeger werden houten vloeren altijd afgewerkt met was. Tegenwoordig wordt parket ook afgewerkt met lak, olie of hardwax.

Geoliede vloer
Als een houten vloer behandeld is met olie, noemen we dat een geoliede vloer. Een geoliede vloer heeft een mat en natuurlijk uiterlijk.

Gelakte vloeren
Wanneer een houten vloer behandeld is met meerdere lagen lak, dan noemen we dat een gelakte vloer. Lak geeft een houten vloer meestal een meer glans uiterlijk en de vloer is daarmee beter beschermd tegen vuil en vocht. Een vloer kan echter ook met een matte lak behandeld worden. Hierdoor lijkt de vloer meer op een geoliede houten vloer.

Wasvloer
Een houten vloer die behandeld is met een impregneermiddel en vervolgens in de was is gezet, noemen we een wasvloer. De aangebrachte was zorgt voor bescherming van het hout. Een wasvloer heeft een egaal matte uitstraling. Maar is kwetsbaar voor vocht.

Hardwax-olie vloer
Een vloer die behandeld is met hardwax-olie, noemen we een hardwax-olie vloer. Qua uiterlijk lijkt een hardwax-olie vloer gedeeltelijk op een geoliede en gedeeltelijk op een gelakte vloer.

Bekijk de houten vloeren collectie van Gladzo Parket in de grote showroom

Ons houten vloeren assortiment is groot en veelzijdig. Iedere houten vloer heeft zijn eigen bijzondere kenmerken op het gebied van afwerking en afmeting. Dat moet u zien. We nodigen u graag uit in onze showroom in Woerden. We voorzien u aldaar van uitgebreid advies en een kopje koffie of thee.

Een grote showroom, een grote collectie

De showroom van Gladzo Parket heeft een oppervlakte van maar liefst 2212 m2. Op de begane grond kunt u kennismaken met alle vloeren uit onze collectie. We bieden u naast houten vloeren in allerlei soorten en maten ook een vloer van laminaat, pvc, linoleum, bamboe, vinyl en tapijt.

Houten vloeren kopen van gerenommeerde merken
U vindt in onze showroom houten vloeren van de volgende kwalitatief hoogstaande merken:

 • Dennebos
 • Lieverdink
 • Quick-Step
 • Moso
 • Solidfloor
 • Junckers
 • Hollandsche vloeren

De warme relatie tussen parket en vloerverwarming

Hout is een natuurproduct met comfortabele eigenschappen als het aankomt op vasthouden van warmte. Daarnaast haalt u met parket, afkomstig uit beheerde bossen, een milieuvriendelijk product zonder schadelijke stoffen in huis. Eerlijk materiaal dus, dat ook nog eens een leven lang meegaat. Mooie bijkomstigheid: Parketvloeren vormen een ideale partner voor vloerverwarming.

Traditioneel parket op vloerverwarming

Parket en vloerverwarming gaan goed samen. Door de jaren heen hebben ervaringen aangetoond dat er ontzettend veel geslaagde combinaties te maken zijn, die leiden tot een uitzonderlijk hoog niveau van wooncomfort. De unieke, natuurlijke uitstraling van een kwaliteitsparketvloer gaat gepaard met een aantrekkelijk hoog rendement.

Kiest u voor Gladzo Parket, dan kiest u voor kwaliteit
De houten vloeren van Gladzo Parket hebben allemaal een uitstekende kwaliteit. Wij staan dan ook voor de volle honderd procent achter onze houten vloeren.

Het is voor ons erg belangrijk dat u jarenlang kunt genieten van uw houten vloer en volledig tevreden bent. Daarom krijgt u garantie op al onze houten vloeren. Mocht er toch iets mis zijn met uw houten vloer, dan maakt u aanspraak op deze garantie.

Houten vloer in combinatie met vloerwarming
Veel van onze houten vloeren zijn op vloerverwarming te plaatsen. Zo heeft uw houten vloer niet alleen een warme uitstraling, maar geeft het u ook daadwerkelijk een warm gevoel.

Wij leggen uw vloer er piekfijn in

Wij hebben onze eigen efficiënte legservice die uw vloer graag bij u komt leggen. Een vakman legt uw houten vloer er op de juiste manier in.
Wij mogen onszelf sinds 2015 Quick Step Master Installer noemen. Dit betekent dat u bij Gladzo Parket kan rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste afwerking bij het plaatsen van de houten vloer. Wij hebben aandacht voor alle details van uw vloer.

De showroom van Gladzo Parket kenmerkt zich door het volgende:

 • 2212 m2 groot
 • Een hoog serviceniveau
 • Een eerlijk (interieur)advies
 • Interieuradviseurs met grote hoeveelheid expertise en ervaring
 • Een kwalitatief hoogwaardig assortiment

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.