Stel een unieke bank of hoekbank samen bij Kooijman Interieur

Een (hoek)bank is de ideale bank om na een lange werkdag heerlijk op neer te ploffen met een kop koffie of een goed glas wijn. Met uw familieleden of vrienden kijkt u op zaterdagavond samen televisie op een comfortabele bank. Op zondagochtend geniet u languit op de stijlvolle bank van een croissantje en een glas verse jus d’orange. Ziet u het al helemaal voor zich? Wacht dan niet langer en schaf zo’n aangename (hoek)bank aan bij Kooijman Interieur.

Bij Kooijman Interieur hebben we mooie banken in verschillende stijlen voor u in het assortiment. Iedere (hoek)bank is van hoge kwaliteit en kan op maat gemaakt worden. U heeft de keuze uit vele verschillende stoffen, speciale maatvoeringen en diverse afwerkingsmogelijkheden. Ontdek snel al onze banken in de showroom en vind de (hoek)bank die perfect in uw woning past en waarop u heerlijk tot rust komt!

3 redenen om voor een bank of hoekbank van Kooijman te kiezen

1. Bij Kooijman Interieur geven we u advies bij het vinden van uw ideale (hoek)bank

Wanneer u weet aan welke eisen uw nieuwe bank moet voldoen, dan is het kiezen niet zo moeilijk, toch?! Was het maar waar. Banken zijn er in zoveel verschillende kleuren, stoffen en ontwerpen. Kooijman Interieur helpt u bij het maken van een keuze. We geven tips en advies, zodat u een (hoek)bank vindt die perfect in uw interieur past en die natuurlijk ook lekker zit.

2. Bij Kooijman Interieur is de kwaliteit van een (hoek)bank zeer hoog

Iedere bank van Kooijman Interieur is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een zeer comfortabele zit. Wij bieden u alleen A-merken. Onze banken kunnen zeker tegen een stootje en gaan lang mee. Op een hoekbank van Kooijman Interieur komt u volledig comfortabel tot rust.

3. Bij Kooijman Interieur stelt u uw eigen (hoek)bank samen

Wat is er nu leuker dan zelf een (hoek)bank naar wens samen te stellen? Bij Kooijman Interieur geven we u de mogelijkheid om uw eigen, unieke bank te ontwerpen. U heeft de keuze uit vele mogelijkheden. U kiest allereerst zelf wat voor stof uw (hoek)bank moet hebben. Er zijn meerdere kleuren leder en stof mogelijk. Daarnaast geven wij u de keuze uit verschillende typen armleuningen: breed of smal, vierkant of rond. Ook de pootjes onder de bank past u naar uw eigen wens aan. We hebben bijvoorbeeld chique metalen pootjes of robuuste houten pootjes voor onder uw (hoek)bank.

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in de showroom van Kooijman Interieur en laat u inspireren.

Diverse soorten banken en hoekbanken in ons prachtige assortiment

Wilt u een nieuwe bank aanschaffen? Een hoekbank is lekker ruim. Hij biedt al snel ruimte aan vijf personen. Een hoekbank neemt minder ruimte in dan twee rechte banken of één rechte bank in combinatie met een paar fauteuils. De hoekbanken uit ons assortiment passen zowel in een modern of landelijk interieur als in een wat klassieker interieur.

Over onze merken

In elk eigentijds interieur past een Leolux bank. Als eyecatcher of centraal rustpunt voor het hele gezin. Omdat comfort in de Leolux filosofie een belangrijke plaats inneemt, zijn vrijwel alle designbanken van Leolux voorzien van extra opties: verstelbare ruggen en zittingen, hogere pootjes, stevig of zachter schuim.

Kies uw eigen comfort, de kleuren en de bekleding die aansluit bij uw wensen. Een leren bank of liever een bank in een stoffen bekleding? Zelfs de kleur van de stiknaden kiest u uit de ruime design collectie van Leolux.

 

Het merk Bert Plantagie onderscheidt zich van andere merken door een hele hoge kwaliteit aan te bieden. De materialen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Bert Plantagie heeft opgesteld. Een hoog zitcomfort is ook één van de standaarden die Bert Plantagie hanteert.

Tips van Kooijman interieur bij het kopen van een hoekbank

Op een bank brengt u veel tijd door. Bijvoorbeeld met lezen, tv kijken, relaxen en/of visite ontvangen. De keuze voor een bank is daarnaast zeer bepalend voor de uitstraling van uw interieur.

Wilt u vooral een (hoek)bank die comfortabel zit? Gaat uw voorkeur uit naar een bank die er prachtig en luxe uitziet en bij uw design accessoires past? Heeft u kleine kinderen of huisdieren en moet uw hoekbank hiertegen bestand zijn? Is uw woning groot of juist wat kleiner en zoekt u een (hoek)bank die mooi in uw ruimte past?

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen. Daar weten we bij Kooijman Interieur wel raad mee. We geven u graag een aantal tips die van pas komen bij het uitkiezen van een nieuwe (hoek)bank:

Neem contact met ons op

Meet de ruimte vooraf op

Wees u bewust van de grootte van de ruimte waar uw (hoek)bank komt te staan. Meet de muren waartegen u de (hoek)bank aan wilt zetten op. Bepaal vooraf tevens hoe groot de bank maximaal mag zijn om mooi in uw ruimte te passen. Dit is erg belangrijk omdat banken in een showroom altijd kleiner lijken dan in uw eigen woonkamer. Meten is weten!

Tip: Plak in uw woning met tape af hoe groot uw toekomstige (hoek)bank is, zodat u ziet of dat mooi staat en past. De grond beleggen met kranten of tijdschriften kan natuurlijk ook.

Laat de bank qua kleur en stijl in uw ruimte passen

Waar moet uw (hoek)bank komen te staan? Hoe is het licht daar? Welke kleur zit er op de muren? Tot welke interieurstijl behoren uw andere meubels? Houd hier rekening mee bij het uitkiezen van een nieuwe bank. Kies een (hoek)bank die zowel qua stijl als kleur in uw ruimte past.

Bent u van plan om een (hoek)bank in een hele opvallende kleur te gaan kopen? Zo’n eyecatcher in uw woning, gaat misschien snel vervelen. U kunt er ook voor kiezen om voor een hoekbank in een neutrale kleur te kiezen en deze te voorzien van leuke accessoires, zoals kussens en plaids, in opvallende kleuren.

Neem foto’s van uw interieur mee naar Kooijman

Brengt u een bezoekje aan de interieurwinkel van Kooijman, neem dan één of meerdere foto’s mee van de ruimte waar u de (hoek)bank wilt gaan plaatsen. Een plattegrond kan ook handig zijn. Aan de hand van de foto’s en/of plattegrond van uw interieur kunnen wij u adviseren en helpen om een bijpassende (hoek)bank uit te kiezen in het juiste formaat.

Kom proefzitten in onze interieurwinkel

Bij de keuze voor een nieuwe (hoek)bank is het belangrijk om niet alleen op stijl en kleur af
te gaan, maar ook op gebruiksgemak. Ga dus niet direct af op uiterlijk, maar probeer de bank uit en beslis wat voor u een comfortabele (hoek)bank is. Hierbij raden we u aan om in verschillende houdingen op de bank te gaan zitten en/of liggen. Doe alsof u thuis bent, dan bent u straks thuis ook verzekerd van een voor u optimaal comfortabele (hoek)bank!

Houdt u van een actieve, rechte zithouding of heeft u de voorkeur om languit te relaxen? Wanneer uw wens naar het laatste uitgaat, raden we u aan om voor een bank te kiezen met iets meer zitdiepte en een zachtere vulling plus zachte kussens. Die is geschikter om op te loungen. Wilt u liever een actieve zithouding en meer steun in uw rug, ga dan voor een hoekbank met een korter zitvlak en een stevige vulling.

Kies een bank uit die in uw kleine of grote ruimte past

In een kleine ruimte staat een bank die compact oogt mooier. De kleurstelling kan hier al voor zorgen. Een (hoek)bank in een donkere kleur, zoals donkerblauw of zwart lijkt voor het oog kleiner. In een kleine woonkamer raden we u tevens een model op pootjes aan. De vloer loopt dan door en daardoor ziet de bank er minder massief uit.

In een grote ruimte is het mooi om een grote bank neer te zetten. Kies voor een exemplaar dat de ruimte mooi vult. Een kleur kan ook veel doen om de (hoek)bank groot te laten ogen. Een (hoek)bank in een lichte kleur ziet er groter uit. Een beige, lichtbruine of crèmekleurige (hoek)bank zal uw ruimte meer lijken te vullen.

Houd rekening met de ramen in uw woning

Bent u van plan om de (hoek)bank met de rug tegen een raam aan te zetten? Dan raden wij u bijvoorbeeld aan om voor een (hoek)bank te kiezen met een lage rugleuning en korte poten.

Voorkom vlekken en kies voor de juiste bekleding

Heeft u kleine kinderen die nogal eens knoeien of bent u in het bezit van huisdieren die graag op de bank springen? Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van een nieuwe bank. Kies voor een (hoek)bank met een bekleding waarvan u vlekken en haren makkelijk kunt verwijderen. Kies bijvoorbeeld voor leer of overweeg om een afneembare hoes aan te schaffen. Op een bekleding in een donkere kleur zijn vlekken minder zichtbaar.

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.