Eetkamerstoelen van Kooijman Interieur Brengen sfeer aan tafel

Eetkamerstoelen vormen een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Ze bieden niet alleen een comfortabele zitplaats aan de eettafel, maar dienen vaak als multifunctionele zitplaatsen voor diverse activiteiten. Bij het kiezen van de juiste eetkamerstoelen zijn er verschillende belangrijke overwegingen, zoals het type onderstel, wielen, draaionderstel, materiaalkeuze (hout of staal) en de vraag of u al dan niet armleuningen wilt.

Eetkamerstoelen komen in een breed scala aan opties, elk met hun eigen voordelen. Onze interieuradviseurs kunnen u voorzien van uitgebreid interieuradvies om zo de perfecte eetkamerstoel samen te stellen. 

3 redenen om voor eetstoelen van Kooijman te kiezen

1. Bij Kooijman Interieur geven we u advies bij het vinden van uw ideale eetstoel

Wanneer u weet aan welke eisen uw nieuwe eetstoelen moet voldoen, dan is het kiezen niet zo moeilijk, toch?! Was het maar waar. Eetstoelen zijn er in zoveel verschillende kleuren, stoffen en ontwerpen. Kooijman Interieur helpt u bij het maken van een keuze. We geven tips en advies, zodat u een eetstoel vindt die perfect in uw interieur past en die natuurlijk ook lekker zit.

2. Bij Kooijman Interieur is de kwaliteit van eetstoelen zeer hoog

Iedere eetstoel van Kooijman Interieur is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een zeer comfortabele zit. Wij bieden u alleen A-merken. Onze artikelen kunnen zeker tegen een stootje en gaan lang mee. Op een eetstoel van Kooijman Interieur komt u volledig comfortabel tot rust.

3. Bij Kooijman Interieur stelt u uw eigen eetstoel samen

Wat is er nu leuker dan zelf een eetstoel naar wens samen te stellen? Bij Kooijman Interieur geven we u de mogelijkheid om uw eigen, unieke eetstoel te ontwerpen. U heeft de keuze uit vele mogelijkheden.

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in de showroom van Kooijman Interieur en laat u inspireren.

Daarom eetkamerstoelen van Kooijman Interieur

Op het moment dat u bij ons naar binnen loopt, merkt u het meteen. In de meubelwinkel van  Kooijman Interieur wordt u vriendelijk ontvangen en heeft u volop keuze.

Dankzij de vele ingerichte woonkamers ziet u wat er allemaal mogelijk is op het gebied van interieur. Daarbij ontvangt u altijd een eerlijk advies onder het genot van een kopje koffie of thee. We verwelkomen u graag in onze meubelzaak.

Profiteer van:

  • onze ruime showroom met het échte huiskamergevoel
  • onze grote dosis service
  • ons eerlijke (interieur)advies
  • onze voordelige bezorgservice
  • onze kwalitatief hoogwaardige meubelen
  • onze jarenlange ervaring
  • onze expertise op het gebied van interieurs

Waar u aan moet denken bij het kopen van eetkamerstoelen

Gezellig samen eten doet u op mooie, comfortabele stoelen van Kooijman Interieur. Op zoek naar perfecte eetkamerstoelen? We geven u een paar tips die u helpen bij de aanschaf van eetkamerstoelen:

1. Zorg ervoor dat uw eetkamerstoelen bij de rest van het interieur passen. Kies voor een eetkamerstoel in een stijl die bij uw woonstijl past. Bedenk vooraf welke uitstraling uw perfecte eetkamerstoel moet hebben.

2. Kies voor comfortabele eetkamerstoelen. U eet iedere dag op deze stoelen, dus moeten ze lekker zitten. Test de stoelen uit in de winkel. Zo komt u er bijvoorbeeld achter of u stoelen met een hoge of lage rugleuning prefereert.

3. Gaat u voor eetkamerstoelen met of zonder armleuningen? Een eetkamerstoel met armleuningen geeft uw nek en schouders extra steun. Daarentegen is het met armleuningen meestal lastiger om even snel van tafel te lopen.

Gaat u voor een eetkamerstoel met armleuningen? Let er dan op dat de armleuning niet boven de eettafel uitkomt in verband met het aanschuiven van de stoel.

4. Kiest u voor eetkamerstoelen met een stoffen bekleding of een leren bekleding? Beide opties bieden u een groot aantal voordelen. Leer is makkelijk schoon te maken. Een eetkamerstoel met stoffen bekleding biedt veel comfort.

Eetkamerstoelen herstofferen

Wilt u eetkamerstoelen laten herstofferen? Ook daarvoor bent u bij Kooijman Interieur aan het juiste adres. Herstofferen is geschikt voor antieke, klassieke en moderne eetkamerstoelen.

Heeft u eetkamerstoelen die nog heerlijk zitten, maar waarvan de stof versleten is?Dan is herstofferen een prima idee. Ook wanneer de stof van uw eetkamerstoelen niet meer bij de rest van uw interieur past, is herstofferen een oplossing. Uw eetkamerstoelen worden door herstoffering weer levendig en gaan nog jaren mee.

Wilt u eetkamerstoelen laten herstofferen, dan profiteert u bij onze meubelstoffeerderij van jarenlange ervaring op dit gebied. Het stofferen van hedendaagse zitmeubelen wordt door ons uitgevoerd met oorspronkelijke materialen, die zorgen voor een optimaal zitcomfort.

Neem contact met ons op

ADRES

Touwslagersweg 14, 3449 HX Woerden

TELEFOONNUMMER

MAAK EEN AFSPRAAK

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see posts you are looking for.