Vandaag tot 17:30 uur geopend!

Behang en Verlichting

Wilt u van een muur in uw woonkamer of slaapkamer een ware eyecatcher maken? Dat kan door de toevoeging van een mooi behangBent u op zoek naar een bepaald type behang? Bijvoorbeeld glasvliesbehang, papierbehang of textielbehang? Of zoekt u naar een specifieke stijl, zoals klassiek of modern behang? We hebben een zeer groot behang assortiment voor u in onze winkel.

Kooijman Interieurs mag zich naast behangexpert een echte verlichting expert noemen. Wij hebben hanglampen, tafellampen, plafondlampen, vloerlampen, wandlampen en lampenkappen. Wat voor type verlichting zoekt u om uw woning sfeervoller te maken? Zie het licht als u een kijkje komt nemen in de uitgebreide collectie met verlichting van Kooijman Interieurs.

U vindt altijd de nieuwste collecties bij ons in de showroom. We adviseren u graag over de verschillende behangsoorten, typen lampen -stijlen en -merken. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

Lampenkap

Een paar jaar geleden heb ik een mooie lamp gekocht en die is op een feestje bij ons thuis helaas gesneuveld, toen ben ik naar het bedrijf gegaan voor een nieuw lampenkap maar die was er niet meer. Toen ben ik doorverwezen naar Kooijman en heb ik de perfecte lampenkap gevonden!

Frans & Marjolijn van Vliet, Blijswijk

Uw muur wordt een ware eyecatcher met ons behang

Bij Kooijman Interieurs hebben we een groot aanbod in behang. De belangrijkste behangsoorten hebben we kort voor u toegelicht.

behang-hooked-on-walls1

Vliesbehang: Vliesbehang is licht en stevig, maar sterker dan papieren behang. Het is makkelijk op muren aan te brengen. Ook kan het als onderlaag voor verf of ander behang gebruikt worden. Vliesbehang is milieuvriendelijk omdat het geen bestanddelen bevat die schadelijk zijn voor het milieu.

Vinylbehang: Bij vinylbehang bestaat de hele toplaag of het gehele behang uit vinyl. Vinyl kan tegen waterspetters en is daarom ook geschikt om in een keuken of badkamer toe te passen. Het is heel stevig en makkelijk schoon te maken.

Papierbehang: Dit behang is, zoals de naam al zegt, gemaakt van papier. Het is Verkrijgbaar in heel veel verschillende stijlen en structuren. Door het aan de muur te hangen, creëert u mooie en heldere kleuren. Papierbehang wordt heel veel toegepast.
Het is te koop in diverse diktes.
Papierbehang is alleen niet heel erg slijtvast.

behang-hooked-on-walls2

Textielbehang: Textielbehang is gemaakt van natuurlijke of synthetische vezels. Het heeft een zeer exclusieve uitstraling en is verkrijgbaar met of zonder patroon. Nadeel van textielbehang is dat het stof aantrekt.

Acrylbehang: Bij acrylbehang is er gebruik gemaakt van acrylaatverf. Dit behang verkleurt minder snel dan andere typen behang. Door dit behang te kopen, levert u een positieve bijdrage aan het milieu, omdat er geen schadelijke stoffen in zitten.

Glasvezelbehang: Glasvezelbehang is gemaakt van fijne glasvezels. Het is verkrijgbaar in het wit en is over te schilderen met latexverf als u dat wilt. Dit behang is verkrijgbaar in verschillende structuren, zoals visgraat, zigzagstructuur, ruitstructuur en weefstructuur. Ook is het heel geschikt om beschadigde muren te verstevigen.

Maak kennis met een groot aantal hoogstaande behangmerken

Bij Kooijman Interieurs verkopen we alleen het allerbeste behang van kwalitatieve merken. Wij bieden u een mooi assortiment, met onder andere de volgende merken:

 • Hooked On Walls
 • Arte behang
 • Elitis behang
 • Casamance behang
 • Designers Guild behang
 • Origin behang
 • Hooked on Walls

behang-hooked-on-walls

Verrassend Hooked on Walls behang
In iedere collectie van Hooked on Walls ziet u bijzondere designs terugkomen. Hierin zoekt het merk graag grenzen op door het toevoegen van aparte motieven, mooie kleuren en innovatieve materialen. Ook de kwaliteit is dik in orde bij Hooked on Walls.

Details zijn goed uitgedacht en ook de afwerking is altijd perfect. Denk aan afwerking met subtiele glitters of een glanslaag. Kortom, revolutionair behang met karakter koopt u van Hooked on Walls. Breng uw interieur ermee tot leven!

behang-arte


Natuurlijk Arte behang
Wanneer u smaak heeft, zal het kwalitatieve behang van Arte zeker in de smaak vallen. In veel gevallen wordt dit behang met de hand gemaakt. Uiteraard met natuurlijke materialen.

De onderneming bestaat al sinds 1981 en het behang is wereldwijd te koop. Jaarlijks worden er meerdere nieuwe collecties op de markt gebracht die zeer trendbepalend zijn.

 

Behang-elitisVeelzijdig Elitis behang
Elitis behang is mooi, exclusief en veelzijdig. Dit bijzondere Franse merk geeft iedere muur van uw woning een prachtige uitstraling en laat u meereizen naar verre landen en exotische oorden. Het behang is zowel geschikt voor woonkamers als voor slaapkamers.

Het merk Elitis is zeer innoverend op het gebied van behang. Laat u betoveren door de behangcollectie van Elitis die vol zit met prachtige prints met een luxe look. Geschikt voor iedere woonstijl! Elitis heeft ook extra vlek- en stootbestendig behang en behang van brandvertragend materiaal in de collectie.

 

behang-casamanceExclusief Casamance behang
Het merk Casamance biedt u een bijzonder type behang. Het is een zeer exclusief merk dat uw interieur luxe en rust laat uitademen. Met een Casamance behang in uw woonkamer kunt u volledig ontspannen.

Het merk Casamance laat zich voor nieuwe collecties op verschillende manieren inspireren. Dit merkt u aan mooie ontwerpen, fraaie kleuren en bijzondere texturen.

 

behang-designers-guildInnoverend Designers Guild behang
Het merk Designers Guild is opgericht in 1970. Er werd gestart met het produceren van stoffen. Vandaag de dag is Designers Guild uitgegroeid tot een compleet merk voor wonen en interieur met accessoires, tapijten, bed- en bad accessoires, meubels, stoffering, verf en uiteraard behang.

Designers Guild haalt voor de behangcollectie onder andere inspiratie uit Oosterse decoratieve kunst en Italiaanse architectuur. De designs kenmerken zich door subtiel op elkaar afgestemde kleuren, verschillende materialen en dessins.

Twee keer per jaar wordt er een nieuwe, creatieve en innoverende collectie gelanceerd. Elke keer opnieuw is het een uitgebreide collectie van hoge kwaliteit.

 

behang-origin

Origin behang voor bedrijven en particulieren
Als het gaat over leiders in het aanbieden van hoogwaardige wandbekleding, dan behoort Origin behang zeker in dat rijtje thuis. Origin behang is zowel geschikt voor particulieren als voor de zakelijke markt. Behang van origin ziet er luxe uit, is veelzijdig en zeer verfijnd vormgegeven. Het zal voldoen aan uw hoogste verwachtingen.

In Nederland heeft Origin een eigen fabriek waar het behang geproduceerd wordt. Het behang van Origin is ook erg geschikt voor de zakelijke markt. Het voldoet aan hoge eisen op het gebied van wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid.

 

 

 

 

 

Ontdek ons exclusieve verlichting assortiment en verlicht uw woning

Uw woning prachtig verlichten? Verlicht niet alleen uw woning, maar ook uw leven met verlichting van Kooijman Interieurs. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van verlichting en hebben een bijzondere collectie voor u samengesteld. Creëer de gewenste sfeer met de verlichting die wat toevoegt aan uw woning en uw stemming.

lamp

Welke verlichting voegt wat toe aan uw interieur?

Design verlichting: als u design lampen met bijzondere vormen en verrassende details zoekt.
Moderne verlichting: wanneer u van strakke vormen en een luxe uitstraling houdt.
Klassieke verlichting: geschikt wanneer u waarde hecht aan elegante vormen en afwijkende elementen.
Energiebesparende verlichting: wanneer u graag energie bespaart.

Neem contact op met Kooijman Interieurs

Bij Kooijman Interieurs weten we wel raad met al uw vragen over verlichting en behang. Wilt u iets vragen over design lampen, hanglampen, tafellampen of staande lampen? Of heeft u advies nodig van één van onze medewerkers over vliesbehang of vinylbehang?

Stel een vraag per mail of telefoon

Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. We geven u graag informatie en advies over verlichting en behang.

Bel ons op het volgende telefoonnummer: 0348-435000
Stel een e-mail voor ons op: info@kooijmaninterieurs.nl

Kom langs in de showroom voor advies
Quasar lichtDoe inspiratie op in onze showroom van maar liefst 2212 m2. U krijgt een gevoel bij de verschillende soorten verlichting en behang die we u aanbieden.

Test de hanglampen, staande lampen en tafellampen gerust even uit. Daardoor bent u beter in staat een weloverwogen keuze te maken voor verlichting die meestal toch jarenlang in uw woning komt te hangen.

Bezichtig de verschillende soorten behang en zie en voel zelf de verschillen tussen verschillende behangtypen. We voorzien u van uitgebreid advies.

U vindt Kooijman Interieurs op het volgende adres:
Touwslagersweg 14
3449 HX Woerden

Kom langs op één van de volgende openingstijden:

 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  09.30 – 17.30 uur
 Woensdag  09.30 – 17.30 uur
 Donderdag  09.30 – 17.30 uur
 Vrijdag  09.30 – 17.30 uur
 Zaterdag  09.30 – 17.00 uur
 Zondag  Gesloten

Onze openingstijden

 • maandag Gesloten
 • dinsdag 09:30 − 17:30
 • woensdag 09:30 − 17:30
 • donderdag 09:30 − 17:30
 • vrijdag 09:30 − 17:30
 • zaterdag 09:30 − 17:00
 • zondag Gesloten

Langskomen op afspraak?

Kom vrijblijvend langs buiten onze openingstijden!

MAAK EEN AFSPRAAK